Mam 18 rokov a rocny vztah.Pre urcite okolnosti nemozme byt spolu dva dni.Hrozne ho milujem a milujem prvy krat v zivote (nieje to moj prvy dlhsi vztah - ani jeho ) a nemozeme byt spolu.Cele dni spolu telelfonujeme a ja mam ppocit ze som chorobne ziarliva.Cele dni placem (ta okolnost sa tyka mojej rodiny) no a placem ze nemozme byt spolu.(Dalsie dni budeme spolu max. hodinu denne).Cez vikend viac.Tento stav bude trvat dva tyzdne max.20 dni.Hrozne sa bojim ze to takto nevydrzime.Je to na mna hrozny natlak.On mi stale hovori ze laksa nic sa nedeje sme spolu , volame spolu ale ja stale ze ho neviem urobit stastnou ze musi byt doma koli mne.Nesiel na vysoku a pracuje cele dni pri ocovi doma aby mal nejake peniaze a mohol byt so mnou.A ja mu stale placem do telefonu ze koli situacii v mojej rodine nemozme byt spolu a je nestastny a rozideme sa nakoniec.:( Milujem ho.nechcem o neho prist.Zajtra idem do skoly (on uz skoncil) a cely den musim trpiet aby som bola nakoniec snim hodnu a zas sla domov???? :((
Mam 18 a s priatelom som nebola po roku dva dni. mam pocit ze sa nam ruca vztah.
winki, vsak mozno aj blondinka sa toho docka, neboj, chlapec spozna pohodovejsiu zenu a bude..
niekto vidi svoju lasku aj raz za par tyzdnov dokonca mesiacov! vzchop sa nie si nesamostatne decko.
Ja by som bola VDACNA za taku minipauzu:-D
blondinka, klidek, lebo ti ten tvoj nazoaj zdrhne. Zit s hysterkou je totiz priiiiserneeeeee
Nielen o tie dva dni ale aj o tu hodinu denne dalsie dva tyzdne !!! .
ak je nahodou skutocna...
NEVYPLAKAVAJ, iba to tym placom pokazis.. si samostatna zena tak sa tak chovaj! ak spolu volate tak bud rada ze ho pocujes a nekaz to placom a lutovanim sa.
mate sa radi to je pekne, teraz nemozte byt tolko spolu, je to len docasne -- najdi si konicek, rob nieco pre seba, uc sa, maluj alebo ja neviem co ale nerev furt sak to neni pravda uz s dnesnou mladezou.
nevies asi ake je tvoje miesto vo vasom vztahu, nepoznas ocividne ulohu zeny tak si to niekde nastuduj (najlepsie v krestanskej literatura) .. a vzchop sa.
tvoj frajer tieto vylevy vydrzi len preto ze je este prvotne zalubeny,, ked to opadne tak to uz nebude ochotny znasat, (kto by bol??)
nemas 12 a on nie je justin bieber.
zi reali.
dievcatko,
prosim ukludni sa. stres nic neriesi. milujete sa ste spolu stastni. ako si prisla vobec na to ze by ste sa mali rozchadzat? ak budes v buducnosti vsetko takto dramatizovat budes mat veeeeelmi tazky zivot. zbav sa toho cim skor. pracuj na sebe. na sebaistote a zachovavani pokoja.
podla mna nie je:-DDD
tak tato tema snad nemoze byt skutocna..