Mam 18 rokov a rocny vztah.Pre urcite okolnosti nemozme byt spolu dva dni.Hrozne ho milujem a milujem prvy krat v zivote (nieje to moj prvy dlhsi vztah - ani jeho ) a nemozeme byt spolu.Cele dni spolu telelfonujeme a ja mam ppocit ze som chorobne ziarliva.Cele dni placem (ta okolnost sa tyka mojej rodiny) no a placem ze nemozme byt spolu.(Dalsie dni budeme spolu max. hodinu denne).Cez vikend viac.Tento stav bude trvat dva tyzdne max.20 dni.Hrozne sa bojim ze to takto nevydrzime.Je to na mna hrozny natlak.On mi stale hovori ze laksa nic sa nedeje sme spolu , volame spolu ale ja stale ze ho neviem urobit stastnou ze musi byt doma koli mne.Nesiel na vysoku a pracuje cele dni pri ocovi doma aby mal nejake peniaze a mohol byt so mnou.A ja mu stale placem do telefonu ze koli situacii v mojej rodine nemozme byt spolu a je nestastny a rozideme sa nakoniec.:( Milujem ho.nechcem o neho prist.Zajtra idem do skoly (on uz skoncil) a cely den musim trpiet aby som bola nakoniec snim hodnu a zas sla domov???? :((
Mam 18 a s priatelom som nebola po roku dva dni. mam pocit ze sa nam ruca vztah.
blondegirl tak to je na lekara. nejakeho vyhladaj skor nez v amoku urobis nejaku kravinu.
tak to si rovno zmen nick z blondegirl na stihacka
Naozaj si ho vazim ...je uzasny len sa bojim ze nebudem po case ked so mnou nebude uz dost dobra.Potrebujem o nom vediet vsetko.Uplne.Neviemm musim vediet o com sa rozprava s mamou so sestrou. Kam ide , kedy ide a skym ide.Vsetko aj ked byva 34km odo mna.
ja som byvala taka ista a nakoniec som prisla na to, ze to je tym, ze nemam rodicov, velmi som sa naviazala..stale s tym mam problem, ale uz je to lepsie..nie je to tak, ze nikoho okrem neho nemas?
Preboha dievča, daj si facku. A poriadnú. Sprav si ukľudňujúci bilinkový čaj. A pre istotu si daj ďalšiu facku.
Teraz zapni rozum a odpovedz si na otázky:
Čo si myslíš, že sa stane, keď budeš chlapovi vyplakávať do telefónu?
Myslíš, že jemu sa to páči?
Že mu to nelezie na nervy?
Že ho tým neodstrašíš?
Čo myslíš, že nikdy sa nedostanete do situácie, keď bude musieť odísť na pár dní na nejakú pracovnú cestu?
To si hodíš rovno sľučku?
Vieš čo sa stane? On ťa neopustí preto, lebo sa dva dni neuvidíte. On ťa nechá, lebo mu polezieš na nervy tým neustálym skučaním do telefónu. Žiaden chlap nechce pri sebe hysterickú a labilnú ženu, ktorá reve kvôli somarinám.