Nie je to divné?

ewelin28

ja mám úplne opačný problém, priateľ mi vršok chce dať dolu, ja zase nie, hanbím sa dosť za svoje telo :D

Magy

s tym "nevyzlecenim" - divne to nie je, je to len vec potrieb a zvyku. da sa to spravit otvorenou diskusiou, ab ypartner vedel, co chces, cakas, ziadas, co sa ti paci a co nie... ci ho to nezaujima??? to by bol velmi sebecky partner...

a s tou kupelkou - tak snad sa ide po sexe umyt, nie? ci ty po sexe kludne lahnes do postele spotena, ulepena...?

Astor

s tou kupelnou je to v pohode, ale co sa tyka toho oblecenia - mam rovnaky problem. s partnerom sme spolu uz niekolko rokov a vrch mi nikdy nevyzlecie, ani sebe. zopar krat som urobila to ze som sa vyziekla sama, ale citila som sa potom strasne hlupo ked..hmm neviem ako to povedat :D no ked to proste nijako nevyuzil, ziadna zmena oproti oblecenej verzii, ziadne dotyky... pritom nemam nejaku otrasnu postavu. a dost mi to vadi, pretoze ked som to s byvalym robila "normalne" tak... je to proste ina dimenzia TELO NA TELO. ked uvazujem nad tym ze mu to uz konecne poviem tak si zas neviem prestavit ze ako na to..

suprax

co hovori na tvoju postavu??
a kam inam ma ist ak nie do kupelne? :D :D vies vobec preco tam asi tak ide?
tipujem ze pusti vodu a nieco robi... hmmm...co asi...

:D