Kedy je lepšie mať vrh šteniat

lost

Tak v prvom rade treba sekat ruky tym co tie utulky naplnuju :)

Potom sa problem "utulok ci chovna stanica" sam vyriesi :P

Naja85

Lost,
lenze mnozenim dalsich psov tiez velmi nepomaha. Tie jej kamosky by si napr. mophl namiesto jej steniat zobrat krizenceky z utulku, ktore by dostali domov(predstavte si, ze existuju aj krizence vo velkosto yorka, len maju tu smolu, ze nie su prave v mode a nevyzeraju "cistokrvne"). Ale nie, slecna si namnozui stenata, zarobi si na tom a zoberie domov a sancu na lepsi domov inym uz skor narodenym psom...Na tom mam len jedno slovo-sebeckost. Ktovie kedy uz niektorym ludom dopne, ze utulky nie su nafukovacie a nozenim dalsich psov sa len viac zhorsuje situacia! Tak to niektori uz pochopte. Ale aj tu na tychto prispevkoch velmi jasne vidno, kto ma aky prehlad o problemoch so psami na Slovensku a aky ma postoj k opustenym psom(lahostajnost, neznalost, ignorancia.)

nikinika1

Vdaka lost, ze si si ma zastal. Ja nemožem za to, že su aj ludia, ktory maju srdce s kamena a dokazu vyhodit nevinne zviera na ulicu.

lost

nikinika1

ma pravdu..

preco by ona - normalna osoba - mala trpiet za retardovanost nezodpovednych ludi?

preco si ludia robia vlastne deti, ked ich je v detskom domove viac nez dost ?!

zuz_ana

nikinika1

ja mat podmienky na dalsieho psa, hned nejakeho beriem (bol by to, pochopitelne, utulkac alebo stena s "papiermi") a nepytala by som sa mojej feny, ci na nie "svojom" ale MOJOM uzemi strpi ineho psa (ako vodca svorky sa jej na nazor pytat nemusim).
samozrejme, ak nie ty, tak tvoj otec je dospela osoba a moze sa rozhodnut, ako uzna za vhodne. drzim palce, aby si pripadne buduce stenata nasli vyborne domovy

nikinika1

Chceme mať šteniatka a čo je na tom? Fena by mala mať aspon raz za život šteniatka, inak ma väčšiu šancu že ju napadne rakovina. Prečo by som mala kvôli psom z utulku ohrozovat život mojej fenky? Milujem všetky zvieratá, hlavne psy a je mi ľúto že sú v útulkoch, ale ja s tým nič nespravím aj ked by som ju pripustit nedala. Otec mi nedovolí psa z utulku, tak sa s tym zmierte a osvietit ma nepotrebuje. Vezmite si psov z utulku aj vy, ked mudrujete. A navyše, fenka nema rada cudzích psov na svojom území, takže je další dovod prečo by som nemohla mať psa z utulku. Hawk

zuz_ana

nikinka1
do ceny buducich steniat si rovno zarataj aj naklady spojene s povinnou identifikaciou (mikrocip).
avsak dufam, ze dovtedy ta nieco osvieti (historia tvrdi, ze sa to uz neraz stalo) a stanata po svojej fenke/psovi si rozmyslis...

Naja85

Toto som radsej ani nemala citat, lebo ma taketo prispevky len hrozne rozculia. Nikinika1, keby si raz odchytila chudeho psa na kost a videla aj "cistokrvne psy" bez pp(su to vsak len stale krizence)v hroznom stave, tak mozno by si nad stenatami nerozmyslala. Ale chapem, ze ludia su sebci a kaslu na vsetko.
PS: Bude tento prijem zo steniat aj zdaneny? Lebo inak porusujete zakon(len tak mimochodom).
PS2: Dufam, ze raz sa zobudim a na takychto ludi, mnozitelov, bude raz zakon, ktory budem velmi rada a ochotne presadzovat kvoli tym psom.
PS3: Je mi osobne na grc, ako sa niekto dokaze takto obohacovat.

nikinika1

No nevadí :) . Aj tak bude mať šteniatka na leto, pretože krytie nevyšlo, bola agresivna. A dosť ma to mrzí. Ved nevadí.

lost

nikinika1

no ja by som mal zaujem o psa vzdy :D:D

ale...

mam uz jedneho (pudel, taky trpaslik maly) a chcel som viac :D

ale...

to by sa asi nedalo zvladat.. :/

to je na tom ta skoda.. neviem si predsatvit aky pocit by to bol, ak by som ich mal povedzme 3 :D 3x tolko radosti? :) ved to by nebolo realne :D

takze asi nie, nemozem mat zaujem :(