Velka potreba

Príspevok v téme: Velka potreba
goralka12345

Mam problem ktory spociva asi v tom ze mam neustale pocit ze musim ist na velku potrebu, vsetko to zacalo tym ze som citila jemne svrbenie tam dolu...trvalo to asi 5dni a potom som citila po velkej potrebe taku bolest, nemohla som sediet ani lezat najlepsie mi bolo ked som stala ale aj vtedy to bolelo. Myslim si ze by to mohol byt zaciatok hemeroidov. Tak som si kupila mast Preparation H. Bolest ustupila aj svrbenie ale ten pocit velkej potreby nie. Nerozumiem tomu. Neviem ci by toto mohli byt hemeroidy. Nijaku krv v stolici som nemala ani na papiery. Stretli ste sa niekto s tym?
Dakujem za rady

Ingrid123

Pani doktorka by mala vrátiť diplom, moja dcéra mala mrle, prejavuje sa to
maximálne svrbením konečníka, ale určite nie ďalšie pocity....ja mám občas takéto pocity-úplného nevyprázdnenia v konečníku, ale ja mám hemoroidy, najlepšie, keby si išla k odborníkovi
/predpokladám, že "diagnózu" určovala všeobecná lekárka....

goralka12345

Bola som u doktorky. Ta mi povedala ze to hemeroidy zrejme nebudu skor mrla ludska. Skoro som padla na zadok. Ale vraj to ma hocikto. Dala mi tri tabletky Vermox. Jednu za tri tyzdne. A mam si davat probiotika. Ako rychlo po prvej tabletke vam presli priznaky resp. sa vam ulavilo?

Ale nejako sa mi to nezda. Mali ste to niekto? Lebo okrem svrbenia ma obcas konecnik aj boli. Hlavne ked lezim alebo tak sedim viac vzadu. Moze byt aj taka bolest prejavom tejto pliagy?
Dakujem

goralka12345

luciano: a aj to nejako riesis? beries nejake lieky?
Lulu2011: a to by mi narastol zo dna na den? ved mne nic nebolo. iba v sobotu po velkej potrebe ma to trochu bolelo a odvtedy ked idem na velku potrebu tak mam vzdy par hodin este pocit ze sa mi "chce". nerozumiem tomu...

luciano

Ano, takto sa prejavujú hemoroidy. Aj ja ich mám. Mne vždy pomôže, keď si po každej stolici umyjem mydlom konečník.