Bolesti nôh a vlyv cukru ?????

Príspevok v téme: Bolesti nôh a vlyv cukru ?????
IvanBA

Mam pocit, že keď konzumujem sladke jedla,napoje /aj mineralky / mam silne bolesti nôh v stehnach smerom dole aj v podkoleni po povrchu a aj kosti a tusim niekedy aj hlavy. Pochodil som vysetrenia na cukor, minerali a ine vsetko OK . Ma s tym niekto skusenosti, ze mi to robi cukor alebo aj Vam, ????? Ak ano, mozem namiesto klasickeho cukru hroznovy-GLUKOPUR ?Cukor mam pod hodnotu c.5

gabriela1

v poslednej dobe mam v dosledku silneho zapalu dutin problemy s nohami od kolien dolu viacmenej ma bolia kosti neviem ci to moze byt spojene s liekmi ktore som uzivala Rovimacine alebo to ma suvis so zapalom

petrometro

Samozrejme Ivan, biely cukor,bravčovina a alkohol,najmä ak su pospolu ,tak vtedy si poradia z KAŽDYM aj zdanlivo odolnym organizmom.(Stym už vela nenarobime).
Najlepsie urobiš,ak to tak citiš,že si daš pauzu od cukru,teda važne žiadny kitkat :-)Ja som tri roky nejedol cukor a nebolo to dobre,ani som si neuvedomil,že som bol ako zaspaty,ale citil som sa inač ovela lepsie ako z cukrom,tak pokojnejšie(zaujimave na tom je,že odvtedy som ešte nebol u zubara,je to už asi 14rokov),teraz viem že najlepsie pre telo su zložite sacaridy,chlieb,ryža,zemiaky cestoviny...lebo sa pomaly,rovnomerne vstrebavaju do krvi.
Je to tvoj život,všetko je iba davova psychoza,ktorej sme sučasťou a ak vidime že každy okolo do seba vklada rozne umele jedla,tak to robime aj my,lebo si myslime že ked to robia oni,tak to musi byť v poriadku,žial vôbec nie je.Jedlo je iste alfa a omega pre život človeka,preto ti želam,aj ked som ti asi velmi neporadil,aby si nasiel svoju spravnu strednu cestu,to čo si opysoval po skonzumovani sladkeho jedla som presne mal aj ja,dnes už je to iba minulosť,ktora sa ale hned prihlasi ak skonzumujem rychle sacharidy,napr med,kolač,limonadu,biely ale aj hroznovy cukor,bravčovinu...iste ti len pomôže ak si daš každy den 2 a viac deci mrkvovej,pripadne kapustovej šťavy.Nežartujem.