CHALANI vas bod G zrusuje vas to ked vas tam baba chyti???alebo ked vas tam stimuluje medzi penisom a analom ??lebo zevraj tam sa nachadza neviem chcem to skusit tak neocakavne na partnera pri sexe tak aby som sa nestrapnila...poradte dakujem!
MUZSKY BOD G CHALANI REAGUJTEE
doporucujem pozriet film road trip, ci take nejak sa volal a v nom uvidis, kam ten prst mas strcit. inak neviem ako tvoj chalan,ale keby mne vopchal niekto prst do zadku, tak to asi skonci krvavym incidentom....
AHOJTE S TYM PRSTOM V ZADKU STE MA FAKT POBAVILI NIKDY SOM SA TAK DOBRE NEZASMIALA
ja som ten bod skusala mojmu priatelovi a paci sa mu to, ked mu ho pritlacam, ako ba sa viac vzrusil. je to vraj intenzivnejsie.
ono vacsina muzov o nejakom bode g o ktorom pises ani nevie... takze nemas sancu sa nejak strapnit.. a bude to lepsie to ti rucim mam to odskusane
teda pritlacit
staci iba zlahka pritlacat pocas orgazmu a bude to o 50% lepsie... ale mozes vyskusat vselico, ale zo zaciatky by som navrhol toto.
dadaaada, co ma 100% ucinok, je ked mu stiahnes predkozku a zo spodnej strany je take nieco ako ,,uzdicka,, a jazyckom to drazdit alebo aj na ( pardon za vyraz) na zaludi ked je mokry ( bud ho navlhcich alebo si to urobi sam) a potom len zalud palcom hladit...je to velmi prijemne
ako stimulovat? co to znamena v preklade? chytat ho tam? hladit?
dikes :-) uz by som mu tam prst strcila! ;-) toto ho aspon tak nevydesi, hadam, skoro naopak..