Moj priatel ma hemeroid,dnes bol u lekarky a ona mu to potvrdila.Predpisala mu čipky a nejake lieky.Da sa to liecit aj inak,lebo som pocula aj o dubovych listoch,vraj ked si tam bude macat zadok :)Tak ked vie niekto ako sa to da okrem liekov a cipkov liecit tak prosim piste,alebo hoci aj o tej chorobe rozne informacie,chcem mu pomoct,on sa za to hanbi.Dakujem :)
Asi hemeroid....
Dakujeeem velmi krasne,dufam,ze to aj pomoze.
Ahojky, ako tu uz ludia pisali, hemoroidy sa znenazdajky vracaju, tak pozor na to. Aj moja mamina ich dakedy davno mala a teraz po 10 rokoch sa jej to znova prejavilo. Okrem liecby su dobre tie sedacie kupele v dubovej kore a aj ta akupunktura je fajn. Inak, 100 % pomoze odstranenie laserom. Ozaj a hlavne pohyb, nie velmi sedave zamestnanie (ak sa da ovsem) a papat vela zel+ovo+celozrnne vyrobky, teda vela vlakniny. Tak vela zdaru.
nech vyskúša akupunktúru-už po 1-2sedeniach hemeroidy zmiznú
Hemoroidy sú taká choroba,že možeš mat roky pokoj a znenazdania sa objavia.To sa dá tažko predpovedat.Ale masti a čipky sú dobré,rýchlo zaberajú.A ešte ba si mal dávat pozor,aby nesedel na niečom studenom.A ja som mavala s tým problémy,občas sa to ešte objaví,ale hned mastím tak to pomáha.A mastím stále,aj ked nemám problémy,napr.aj obyčajnou nechtíkovou mastou.
Dakujem ti :)A aj za kazdu odpoved co pride.Vraj je to taka choroba co sa vracia :(
Močit sa v dubovej kore,teda vo vývare.A upravit stravu,aby nebola tvrdá stolica.