Hak

Príspevok v téme: Hak
D 51

ahojte beriem hak Softinelle prvy mesiac som dobrala v pondelok a teraz mam oddychovy tyžden,ale už je nedela a MS nikde nechapem preco.Tabletky beriem poctivo každy den večer,nevynechala som ani jednu tiež som nevracala ani nemala hnačku...dnes je to 6den pauzy a nič,mate stym niektora skusenosť?myslite že je to normalne?dakujem

patatinapapa

Ahojte.mam taky dotaz.Mam 20 rokov.a menstruaciu som mala do poslednych 5mesiacov vzdy pravidelnu (28-29 dni)..potom som odcestovala do zahranicia a cyklus som mala len 21 dnovy..vnimala som to ako zmenu prostredia.. minuly tyzden som sa vratila na slovensko..a bola si dat predpisat HA DIANE 35 kt. som uz kedysi uzivala..menzes som dostala opat normalne po 28 dnoch..a ked som zacala uzivat HA tak mi este menzes neskoncil a mam ho uz 11 den..opat som v zahranici..a teda neviem ci mam tie lieky vysadit..alebbo dufat ze mi menzes coskoro skonci...dakujem za vsetky rady!

diamant19

no hej druha pauza este troska blbla ale len tak ze som to mala o par dni dlhsie ako bola pauza(asi o 2-3dni) ale je to ovela lepsie :)

D 51

mno hej mam trojmesacne balenie tak uvidim ako to bude dalej...a ty si to uz potom v tej druhej pauze mala normalne?ja začinam v utorok druhy mesiac :)

diamant19

sak skus dobrat celu krabicku(predpokladam ze mas asi ten trojmesacny) a uvidis... ja ak by sa ti aj po tych troch mesiacoch nic tak jedine ist ku gynekologicke... ja beriem hak prave koli tomu ze som nemala kramy a som aj citala ze to je celkom normalne ze prve 2-3 mesiace to bude este take cudne(takze som potom ten mesiac nejako neriesila) a teraz je to celkom fajn.. v utorok zacinam 4 mesiac a mavam to uz celkom v pohode :)

D 51

diamant19 ahoj ani dnes neprisla...boooze ze mesiac :( to si ma moc nepotešila,ja som mavala pri cerazitte mesiac potom nic a potom zas mesiac...kvoli tomu som aj zmenila Hak,mno tak uvidim zajtra mam posledny den pauzy dakujem

diamant19

holuska je normalne ze po vysadeni nedostanes... telo sa musi preprogramovat na vlastne hormony... moze to trvat par mesiacov kym sa ti to zasa ustali..
D 51 tiez ju beriem prvy mesiac som pri pauze dostala az na konci a trvala skoro mesiac ms.. takze to zacni po pauze normalne brat a ona potom asi pride pocas brania ale to sa ti ustali :)

holuska

ahojte:D,ja som brala antiku lindinete20,asi vyse roka a pol,zo zaciatku ziadne neziaduce ucinky,po case som zistila ze z nich nemozem pribrat ani gram,bola som stale na tej istej vahe 47,6kg..po case mi zostavalo zle,tak som ju vysadila ale menzes stale neprisiel,moho by mi tu niekto poradit,preco??myslela som ze som tehotna ale test mi ukazal ze nie...neviem si to vysvetli....