chodenie

Príspevok v téme: chodenie
narajka

Prosim vas o radu ...chodim so svojim chalanom 7 meesiacov ja mam 15 on ide mat 19...doteraz bolo vsetko v pohode aj ked boli aj horsie chvile ... Ale v poslednej dobe na mna zacina tlacit ohladom milovania sa ...uz som mu poevdala ze sa na to necitim ,ale on to nedokaze pochopit ...ze ako s ana to nemozem citit ked ho milujem ...povedala som mu nech este pocka ale neviem ...povedal mi nieco v tom zmysle ze sa spolua si rozideme co nechcem lebo ho vazne lubim ... ako mu to este vysvetlit ...poradte prosim

crxo

Nelubi ta...s mojou najdrahsiou som prezival to iste...stale mi vravela pockaj...nepacilo sa mi to..velakrat som bol aj na nu nasraty ale pretoze som ju velmi miloval tak som to nejako dokazal a vydrzal...teraz je to ovela krajsie. bolo tazke dostat ju ale teraz ma uz dostava ona:-)))

kai

Nie je pekne ze na teba tlaci,ale popravde,ja som zena ale asi by som nebola stastna keby som s cjalanom 7 mesiacov a on odmieta sex so mnou.citila by som sa neatraktivna ze po mne netuzi,a popravde,sex zboznujem,specialne s milovanou osobou.Ale ty si velmi mladucka,preto by si nemala mat chalana kt. ma 19 rokov a sex potrebuje ako kazdi normalny clovek.

evilbunny

hej,aj to poznam:) ak ale znova na teba zacne tlacit alebo proste inym sposobom vyzadovat sex,vazne sa zamysli ci je on skutocne ten pravy:) aby si potom neskor nelutovala.
drzim ti palce;)

narajka

Evilbunny,uz s tym na mna netlaci ...porozpravali sme sa ,vysvetlila som mu to tak nakoniec povedal,ze je to len a len na mne kedy to bude,lebo len tak to bude skutocne milovanie ked budem chciet aj ja

evilbunny

aj ja som mala takeho chalana,tiez na mna s tym tlacil a ja som to este nechcela. no a na koniec sa na mna vykaslal a ja som rada lebo az teraz vidim ze mu islo asi len o to.teraz mam skveleho priatela ktory ma respektuje. ak by ta naozaj lubil tak by na teba s tym netlacil.to mi ver.

lezli

Všetci, ktorí ti napísali mali pravdu. Ked sa na to ešte necítiš, tak to nerob. Počkaj na vhodnú chvílu a potom uvidíš aké to bude krásne. A ked ťa naozaj lúbi, počká kolko len treba...aj viac rokov ;o)

narajka

Ano pochopil Ninika...bol velmi zlaty a mi povedal ze pocka a ze je len na mne kedy to bude ...lebo len ked to budem chciet aj ja bude to naozajstne milovanie