Trápim sa zbytočne?

Príspevok v téme: Trápim sa zbytočne?
Linda787

Sme s priateľom rok a pol, ja mam 20 on 23, ja študujem on pracuje.
Mam pocit že z jeho strany to už nie také ako na začiatku.
Napr. keď je dlhšie preč, väčšinou chodí na 6 týždňov tak mne strašne chýba, ale nie som si istá či aj ja jemu. Niekedy mi vždy pisal ako ma miluje a ako mu chýbam, teraz už nie.
Neviem či len ja tak nad všetkým premýšľam alebo sa fakt niečo deje.

Aký bol alebo je váš vzťah napr. po roku? Nechcem aby sme prešli do nejakého stereotypu, aby bol so mnou len zo zvyku, len preto že som na neho dobrá a že má rád aj moju rodinu.

xxxxxxxxxxxx

ach jaj kamionista... ja poznam len zaletnikov kamionistov stale nejakej podlahnu ked su dlho na cestach.

bavi ta vobec takyto vztah ze sa 6 tyzdnov nevidite? mna ide po tyzdni porazit po dvoch uz mi preskakuje kebyze mam znamost s ktorou sa nevidim taku dobu tak to za vztah asi ani nepovazujem..

opytaj sa ho co sa deje preco to uz nieje ako na zaciatku len od neho sa naozaj dozvies co sa deje a preco ti uz lasku nevyznava....

Linda787

jazdí na kamióne takže tých 6 týždňov trávi na cestách, sem tam nejaké pivo s kolegami - to je celý jeho život

Maoam

mozno si je tebou prilis isty, mozno to neberie medzi vami nejak extra vazne

ak si stale milucka, dobrucka, stale rovnako snaziva o neho, je to casom dost nudne, ano a hlavne - vies, na dobre sa rychlo zvyka a ked to ma chlap stale, povazuje to za samozrejmost

cim nezavislejsia a samostatnejsia budes a hlavne, ked budes aj tak troska mala potvora, bude to lepsie

ale ked sa tak malo vidite, cojaviem, no mozno si uz od teba aj dost odvykol a zije tam, kde tych 6 tyzdnov je, svoj vlastny zivot, do ktoreho ty velmi nepatris