Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nekonečný problém s akné

Príspevok v téme: Nekonečný problém s akné
HankaLe.

Mám 16 rokov a som celkom pekná baba. Jediná vec ktorá ma trápi už od mojich 11! je akné. Chcem sa spýtať kedy sa to už konečne skončí, prípadne čo mám robiť? Viem že niektorí sú na tom aj horšie, pretože ja mám vyrážky len na čele (ale naozaj veľké, ani trošku sa nedajú zakryť)Prosím o nejaké rady od ľudí, ktorí mali/majú rovnaký problém čo treba robiť? Ďakujem.

MaJuR

lucia62,myslím to úplne vážne.Mne to pomohlo a keď si predstavím,koľko ma stála kozmetička a kozmetika a za socializmu to ani nebolo na takej úrovni.V mojom okolí ani nikto nemal akné,lebo som to každému radila a ešte aj synovi keď dospieval som to robila.Teraz mám 52 rokov a nechcem sa chváliť,ale pleť mám peknú.Skús za to nič nedáš,nebude to hneď lebo to ničí vyrážky od koreňa ale pri tom mojom niekoľkoročnom trápení pár mesiacov nebolo nič.Dnes krútim hlavou nad cenami zaručených vodičiek proti akné.A hlavne treba dávať pozor na oči!

lucia62

Majur to vazne? ja uz som vyskusala skoro vsetko, ale nic nepomaha :( to fakt mi toto moze pomoct, a staci si to dat len 5x na tvar?

MaJuR

ja som sa akné zbavila pred 28 rokmi,keď som s 5ročným synom šla k bylinkárovi na Oravu,lebo nechcel papať a bol veľmi chudý.Bylinkár si viac všímal moju vyrážkami obsypanú tvár ako chudého syna.Poradil mi nastrúhať chren do malého pohára a zaliať to jablčným octom,len tak aby bol chren zakrytý.Ľahla som si a dala som si to na tvár asi len na 4 minúty.POZOR NA Oči!!! veľmi páli!!! ale vypáli od koreňa.Urobila som si to ai len 5x asi s dvojtýždňovými prestávkami ,ale do dnes mám s akné pokoj!