Dobrý deň, moja mamina dnes v noci strašne veľa zvracala (bez príčiny) a pretrvavalo to aj do rana... chcela by som vás poprosit ci nepoznáte nejaky "domáci" recept alebo liek... chcem jej pomoct ale neviem ako... popripade ci neviete cim to moze byt zposobene... ďakujem vám veľmi pekne za pomoc :(
Náhle zvracanie..
To je dosť zlé. Keď to neprejde, tak radšej k doktorovi zájsť.
Asi máte črevnú virózu. Zima im ostala preto, lebo rýchlo stratili tekutiny. Treba veľa piť a držať diétu.
och.... no to ste ma velmi nepotesili, no uz od rana nezvracala, chvalabohu... dufam, že už bude pohode. Prepáčte ak som zbytočne spanikárila ale pre istotu som sa chcela spytat a ci jej nieco nepomoze. Ďakujem Vám :)
preco by som to nemal mysliet vazne? Pri zvysenom vnutrolebecnom tlaku vznika nahle a masivne vracanie-casto prvy priznak nadoru na mozgu.
netopier, to snad nemyslis vazne..
kazde zvracanie ma pricnu, mozno mamka nieco pojedla, ani nevie, z coho to mohlo byt, mozno len nejaka bakteria, mozno jej len nesadlo nejake jedlo..nikdy nevies..
mamka nech ma dietu, a ked to neprejde do pondelka, tak k lekarovi
a drzim palce, nech je mamine co najskor dobre
Tak takto ste ju veľmi neupokojili. Nech zájde za lekárom, ak jej nebolo zle od žalúdka tak nič domáce nepomôže, väčšinou sa vracia z prejedenia alebo proste keď je nevoľnosť, bolesť brucha, čriev, žlčníka alebo žalúdka...a dajte vedieť, ako ste dopadli
nahle zvracanie bez priciny sposobuje napriklad nador v mozgu