Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pôžička od Poštovej banky - odporučate?

David Abraham

You need a loan to meet your financial needs? We, the Administrative Director, Financial Services offers financial freedom for clients worldwide, and our services can participate individuals, firms and cooperate bodies at cheap interest rates. Our financial service is quick and easy. Zenith Financial Services Company is committed to helping our customers improve their long-term financial success. We offer loan service at cheap interest rates and they are credited to local and international customers. We had the honor to meet its financial needs. We offer all types of loans - to apply for affordable loans. * Investors Loans - * Mortgage Loans- * Business Loans - * Personal Loans - * Debt Consolidation - We encourage you to contact us and learn more about the service we offered loans where interest in our services. If you are interested in our services or want more information about our company, please feel free to contact us at (zenithloans001@yahoo.com). Your comfort is our priority.

Large20

Poštovú banku vôbec neodporúčam. Obchádzajú zákony a porušujú spotrebiteľské práva vo veľkom. Po zosplatnení úveru mi nasekali 2 typy úrokov vo výške spolu 35%. Po zosplatnení môže byť úrok iba z omeškania podľa zákona 40/1964 OZ. Samozrejme že ich má teraz pod dohľadom NBS.

peter27

od postovej banky nic neberte a radsej odtial zdrhnite.zobral som si od nich uver ale kvoli urcitym okolnostiam som potreboval odklad splatok ked som si ho vybavoval tak som sa tej pani pytal ci su nejake poplatky za odklad. povedala ze nie len ze sa mi tie splatky rozrataju medzi ostatne schvalili mi to cakal som od nich papier o rozhodnuti ale ten neprisiel kvoli tomu mi aj volali ale to som neriesil ale asi som mal. pretoze ked som zacal zase splacat tak som zistil ze za odklad 1040 eur zaplatim navyse 1026 eur takze skoro raz tolko. ked som volal na infolinku tak mi povedali ze to vyratal system a na pobocke ze to uroky a ked som sa pytal preco mi hovorili ze to bude bezplatne tak zase len trepala o urokoch.takze odklad splatok v pb radsej neriskujte

Ela hop

No, ja by som si najskor pred vybavenim nejakej pozicky precitala nejake porovnania, odporucania a hodne dalsich informacii, aby som nahodou nenaletela nejakym podvodnikom, prípadne, aby som si nevybrala nejakú nevyhodnu pozicku.. Nasla som celkom zaujimavy clanok, ktory mozem s cistim svedomim odporucat. Ked uz nad niecim podobnym uvazujete, informujte sa. pracanadoma-skusenosti.eu

missu7

no ja myslim, ze ak mas taketo problemy, tak to treba riesit nejako komplexne. refinancovanie uverov je narocna vec, najma preto, aby sa to spravilo tak, ze clovek usetri. mam s tym svoje skusenosti a nie je to len tak, ze zoberiem si novu pozicku a to je cele. treba vediet, ako si pozicat. ak potrebujes nejake peniaze navyse, zalezi od toho, kolko. ak vacsiu sumu, tak si pozicaj z banky, kludne aj z tej postovej. ak mensiu, tak skus nebankove uvery, ak potrebujes len par stoviek eur. pozor ale, aby dana nebankovka bola registrovana na nbs.sk a mala licenciu. najst taketo overene nebankovky nie je lahke, nieco som nasla na www.123pozicky.sk alebo priamo na pozickomat.sk

ABC3

No, keďže je to z roku 2012, tak už je to 3 a pol roka staré, možno to má pani už aj splatené komplet všetko, možno, že už aj má robotu, neviem, no poviem k tomu jej komentáru, ktorým položila otázku konkrétne na túto tému, že ÁNO, s tým na 100% garančne súhlasím, stávajú sa na Slovensku bežne aj také veci, ako byť zadlžená až 2 úvermi súčasne a pritom byť pomaly nezamestnaná alebo dostávať len minimálnu mzdu, čo je v čistom cca 300€, je to bežné v rodinách, pretože moja matka je tiež so mnou v 1 izbovom byte, bývame samozrejme na východnom Slovensku, má len stredoškolské vzdelanie s maturitou ukončené ešte v 80. rokoch, čo bol totalitný režim, čiže po cca 30 rokoch už nemá až tak užitočné vzdelanie na širšie uplatnenie sa na súčasnom trhu práce, kde je doba úplne opačná ako za jej mladosti v 80. rokoch, čiže podľa toho robí aj to, aká je, nie čo vyštudovala, ale čo v dnešnej dobe môže robiť, takže tiež má v hrubom len 550€, v čistom cca okolo 430 - 440€, čiže tiež už nie je schopná platiť úvery z banky, keďže sme mali nedoplatok na vode, bytové družstvo už sa vyhrážalo všeliakými penále a karnými opatreniami, ináč by sme pri vysokých splátkach už ani nemali čo jesť, čím by sme tu už medzi Vami ostatnými neboli, tak sme boli nútení brať úver, takisto sme mali aj iné drobné dlžoby voči ostatným, jedna slávna MLM pyramída na Slovensku sa na nás z našej hlúposti tiež nabalila, čiže teraz mám voči banke dlh skoro 1700€, čo mesačná splátka ide 1/2 na splatenie toho dlhu voči banke a druhá polovica na výplaty zamestnancov banky, ktorý tiež musia z niečoho žiť, takže týchto prípadov je na rozkradnutom Slovensku Ficovou vládou viac než dosť, by ste sa len divili, len preto to nepoznáte, lebo nikto sa na verejnosti z takýmito vecami neprizná, každý by sa za to iba hanbil !
No, ale čo keď matka je celý život hlúpa, nevie ani doma popratať, ja ako jej syn musím riešiť za ňu komplet všetko, starať sa o ňu furt, čo furt, celá život na sebe nemakala, aby mala aspoň čo to lepšie, keď už nie vysokú, no dedo ju v 19. vyhodil z domu, tak každého ovplyvňuje v živote minulosť, preto nech tu už nikto nehovorí, že v takýchto situáciách je žiť nemožné ako jeden EXOT podo mnou s jeho hustými rečami a pritom pele sám nežije v realite Slovenského života plnej zdeprimovanej spoločnosti :-)

Neschopný

Dada ty si úplne ale že úplne neschopná p. Vidno že nemáš chlapa a keď si mala tak sa nečudujem že uz neni ženské zmýšľanie stojí fakt za hovno fuj