Mam skoro 31 rokov..navyse,som slob.matka..Nech nadviazem vztah s kymkolvek,stale sa po kratkom case ukaze,ze ho vlastne nelubim a teda s nim nemozem byt..Uz neviem co mam robit,a trapi ma ze ublizujem niektorym chlapom..Fakt nie som schopna zalubit sa???
Neschopnost zalubit sa??
ja teda dufam,ze to zistim
pravda je taka, ze iba boh vie, kde mas problem... ale mozno to casom zistis aj sama
Vsetkym vam dakujem za "nazory"...v kazdom z nich je kusok pravdy...az na "marsmelouna"...ja az prilis dobre viem co chcem,zatial som to ale nenasla...bud to bol "alkoholik" ako spomina Alenka...alebo chlap preferujuci vsetko ostatne ako rodinu...o com pise zas 2bodka
pochybujem, ze my ti tu pomozeme zalubit sa, alebo dako objavit tuto schopnost. Preco si nenasla toho praveho, na to moze byt velmi vela odpovedi. Nevieme aky zivot si zila, nevieme akych presne chlapov si stretavala, akych si pritahujes. Pozri, dam ti priklad. Moja teta od malinka vyrastala len s otcom alkoholikom, mamu videla len z casu na cas. Byvala v polorozpadnutom dome. Nemala albsolutne ziaden vzor zdravej matky, otca uz vobec nie. Inak mile slucne dievca, kedykolvek ochotna pomoct. Prilis velka dobracka. Cely zivot si nebola schopna najst nikoho ineho ako alkoholika. Kazdy jej chlap sa v niecom podobal na jej otca. Myslela si, ze je prekliata, ze ju "osud" nenavidi a podobne blbosti :) Koniec prikladu.
Takze sa skus trosku pohrabat aj v psychologii a hlavne si uvedom fakty, ktore tvoju situaciu mozu ovplyvnovat....
a mozno len s rastucim vekom rastu aj naroky na partnera :) navyse ked si mama, rozmyslas podvedome aj nad tym, ci je dotycny schopny byt zaroven aj otcom :)
ja sa tiez obvykle do 2 mesiacov "odmilujem" :)) a budem mat 31 tento rok, mozno je to nejaky zacarovany vek :D
Proste si len nestretla toho pravého. Človek sa nezaľúbi do hocikoho. Dnes síce "vzťahy" fungujú aj tak, že poznám niekoho dva dni a už som s ním vo "vzťahu", ale to je na smiech. Niekto nestretne celý život osobu, do ktorej by sa zamiloval.
Tiež som mala problém zaľúbiť sa, keď som sa sklamala v láske. Zaľúbila som sa až vtedy, keď som natrafila na človeka, pri ktorom som zabudla na toho prvého, ktorý ho proste zatienil a ukázal mi, že sú rovnako dobrí chlapi, ba aj lepší :)
pretože ty nie si spokojná sama so sebou ... a nič ti nevyhovuje ... eden sa ti zdá nudný , dalsí po čase trapny , jeden príliš neatraktívny .... lenže musím ťa sklamať , že chyba nie je v nich ale v tebe pretože .... nie si vyrovnaná a myslím že nemáš ujasnené čo vlastne chceš ...
Pytam sa,lebo sama tomu nerozumiem...preco je to tak..preco mi vztahy vydrzia viac ako mesiac,dva..preco ma ten dotycny clovek tak skoro "omrzi"
Sa pýtaš nás hej?
Radšej zformuluj tú otázku trochu ináč.
Alebo aspoň mazni tú poslednú vetu, nech sa táto konverzácia aj nejako vyvíja.
Ale tak keď sa už pýtaš, asi nie, čo ja viem?