Ahojte, bola som na vyšetrení u neurologičky ohladom chrbtice, kam ma poslala moja obvodná, pretože som potrebovala do novej práce pečiatku, či mi nič nie je. (nemám s chrbticou nijake vážne ťažkosti - len lahká skolioza a občasne bolesti).
Neurologička mi po vyšetrení uviedla do papierov, bolo tam niečo v tom zmysle : že jej subjektivny pohlad - že si mysli, že možem mať k tomu sklon.
bovdna sa tomu potom čudovala, ked to čitala..že z čoho to mohla vydedukovať, že len z jedneho vyšetrenia..a povedala mi ,že si nemám z toho nič robiť..lebo si to ešte začnem domýšlať..a začnem to fakt mať..
sa chcem opýtať teda..nemám nijake ťažkosti ohladom toho..len som nejaka precitlivena..často ma všetk orozruší boli ma často hlava..a ked s hadam velmi..tak sa mi niekedy zle dycha a velmi mi bije srdce a tak ma ,,vnutorne trasie,,...
Je to to??? vraj to má ine priznaky...mohlo sa jej to zdrať preto, že ked mi prechádzala tou ihličkou po tele, tak som sa velmi ,,cukala,, pretože ma to horzne šteklilo??? aleo možem mať fakt na to nábeh, alebo dokonca tu tetaniu mať????(ale ak ovravim..obvodna to vylučila, čudovala sa)..
dakujem.