Spolubyvajuci a vztahy medzi nimi

Príspevok v téme: Spolubyvajuci a vztahy medzi nimi
pacica

ahojte.trapi ma jedna vec a neviem ako sa snou vyrovnat.ide o to,ze som tehotna,zijem v uk s manzelom a zijeme 7 ludia na jednom dome.co ma trapi je to,ze ziju s nami manzelsky par,ktori zacal byt ku nam menej komunikativny.nikdy sme s nimi problemy nemali,vzdy sme sa kamaratili,rozpravali,no ako sme odisli na mesiac na dovolenku na sk a vratili sme sa,odvtedy mame z nich pocit,ako keby o nas nemali zaujem,alebo skor,ako keby sme im nieco spravili a pritom vieme,ze nic sme im neurobili.ak sa ich opytam ci je vse ok,tak mi povedia ze ano.proste su neuprimni a nepovedia mi do oci,ze maju taky a taky problem.je mi z toho smutno,pretoze zit s takymi ludmi je na figu.prosim,poradte mi ako sa ktomu postavit tak,aby som nerozmyslala stale nad nimi a celkovo aby ma tym nenicili.budem vam vdacna za akukolvek odpoved a radu

Maoam

aha, no tak ak ste im kadeco naslubovali a nic z toho, tak su asi dotknuti, ci aj urazeni (a tak trocha aj pravom...)

asi ste ich sklamali, no to sa stava - ospravedlnili ste sa aspon?

no a to druhe, cojaviem, tak ak su tak trocha podivni, mozes byt len rada, ze odchadzate o 2 mesiace, ja moc takychto ludi tiez nemusim, co vestia a podobne debiliny a co vsetkemu uveria, comu uverit chcu ;-) a co sa im hodi do tych ich vymyslov a bludov

no tak 2 mesiace, cojaviem, ked sa doma tak nudis, tak skus sa venovat sebe a o nejaky cas budete mat babo, iste mas co pripravovat a tak...a samotne stahovanie tiez nie je ziadna malina, takze byt tebou, mam roboty vyse hlavy (urcite si nejaku najdem)

na nich kasli, ste o 2 mes. prec a asi sa uz nikdy viac neuvidite

pacica

planujeme sa odstahovat v novembri,cize 2 mesiace to musim s nimi nejako vydrzat.oni praveze vzdy potrebovali mat okolo seba ludi,nemali radi,ak boli samy.co sa tyka druhych ludi,tak ti su v pohode.v podstate sa menej vydame,lebo niektori chodia na nocnu a tak,takze tych by som neriesila.vzdy som si myslela,ze prave oni budu nasi priatelia,ale nejako som sa zmylila v nich.oni boli tiez na dovolenke a co sa tyka zavisti hmmmmm.napadlo ma,ze este predtym,ako sme isli na dovolenku,tak sme sa dohadovali medzi sebou,ze sa urcite stretneme na sk,ale neuskutocnili sme to,pretoze sme kupovali byt a tam bolo vela toho co povybavovat.mozno sa urazili zrovna na to,ze sme im naslubovali hory-doly a nic z toho.ten par sa aj dlho snazi o dieta,no nikdy sa ma ta zenska ani nepyta ako sa citim a tak.mozno ze je to aj v tom,naozaj netusim.ten jej manzel sa venuje takej magii,ale nie ciernej,prave naopak,snazi sa byt co najviac pohodovy a vela si vesti z kariet,tak mozno aj karty mu vysli na nas,ze sme zli co vobec nieje pravda,ale tak su to len priblble karticky na ktore on neda dopustit.asi nemam na vyber.budem sa tvarit normalne ako vzdy.vzdy budem kamaratska,ale ak budu na mna pozerat negativne,tak ja neviem ako fakt vydrzim tie 2 mesiace tam s nimi,najhorsie je,ze nepracujem,som sama doma,takze sa aj nehorazne nudim

Maoam

no to je blbe, taka situacia, ale je este blbsie stavat sa k takym ludom submisivne

v podstate mate len dve moznosti - ste dospeli ludia a tak hodit priamu rec za jednym stolom, medzi 8 ocami a kedze sa problem tyka aj tvojho muza, tak by mal byt pri tom aj on

ak nevyklopia a vztahy sa budu postupne zhorsovat a atmosfera hustnut, jeden par z vas dvoch bude musiet dom opustit

takto na prvy sup mi napadlo len to, ze onedlho budete v dome 8 ludia, kedze pribudne babätko, nevadi im nahodou to? alebo sa planujete odtial odstahovat, ked budete mat male??

no a inak, ludia maju medzi sebou problemy väcsinou kvoli zavisti (boli aj oni na dovolenke? :-) ), kvoli prachom (neboli nejake vyuctovania a pod?, kde by mohli vzniknut pripadne nezhody, no a dalej casto aj kvoli sexu, ci pritazlivosti - cize napr. zenska zacne ziarlit na druhu zensku, lebo jej chlap po nej cumi a pod.

ale toto tretie asi n ebude problem, tipujem decko, dovolenka alebo prachy ;-)

a ti traja zvysni obyvatelia domu, to su co zac?

jumbák

Proste potrebujú mať pokoj. Možno majú nejaký problém, ktorý nechcú s niekym riešiť a takéto vlezdoprdelkové otázky a vnucovanie nepotrebujú. Je to o to horšie, že žijete v jednom dome, ale doprajte im trochu viac súkromia. S vami to nemusí mať nič spoločné.