Ahojte, chcela by som sa poradiť. Chcem začať brať antikoncepciu. Pred 2 rokmi som ju už brala Triregol a Minisiston...Ale robili mi veľmi zle... Bolesti hlavy, problémy s trávením a hlavne veľké depresie hľavne pri minisistone... Teraz by som chcela niaké znova ale neviem aké... Mohli by ste mi poradiť? Najradšej by som bola keby z nich nepriberie a narastú mi trocha prsia... :D Čo asi táto konbinácia nieje veľmi zlučiteľná... Ďakujem :)
Antikoncepcia - Veľká dilema
Nechapem preco sa pytas tu ved na predpis je gynekolog nie?Spravny gynekolog by ty mal vibrat taku aby ty co najviac vihovovala
ak ti mam poradit tak najradsej ziadnu. K tomuto nazoru som prisla po siedmych rokoch jej uzivania a vravim si, ze toto uz nikdy viac. Aj ja som v tom videla vyhodu ako sa jednoducho chranit pred nechcenym tehotenstvom az som sa dopracovala k stavu, kedy sa mi sex jednoducho hnusil. Skusala som ju aj zmenit, aj vysadit, ale stale to nie je este v pohode, a to nehovorim o tom, co sa teraz deje s mojom pletou. Nie som zastanca ani odporca HAK, len si dobre zvaz, ci ti to stoji za to.