Bola som u lekára, ktorý ma vyšetril. Došiel k záveru, že to nevyzerá na tehotenstvo napriek tomu, že menzes meškal už 11 dní , nemala som stolicu už 4 dni. test som robila po 3 dňoch meškania, ale bol negatívny. Bola som už raz na umelom oplodnení, to nevyšlo a teraz som čakala menzes, aby som mohla ísť na ďalší embryotransfer. Pichol mi vyvolávačku ale nedalo mi to, spravila som si test.Lebo na ultrazvuku som videla čiernu guľku, ako hrášok... však to znamená, že som tehotná a test: POZITIVNY!!! :-) To bolo včera, dnes som spravila ešte jeden, pozitívny!!! :-) Len troška som z toho nervôzna , že mi pichol tú vyvolávačku... máte s tým skúsenosť? Zajtra hneď ráno ho navštívim...
Tehotenstvo a vyvolávacia injekcia menzesu
tak ujo uz horsie vidi, no, ten zaciatok tehotenstva je fakt o mini bodke :)))
rona - gratulujem! :)
:-D takže sa nemusím báť :-D Nesmierne som šťastná, snažíme sa o bábo 2 roky, už sme vyskúšali všetko a zrazu ... :-))) A však práve, ja lepšie viem, čo vidím na tej obrazovke, ako on??? Síce už je starý, ale dobrý lekár... no neviem. ale nevadí, aspoň že so v tom! dúfam že všetko bude OK ! :-))))))
Vyvolavacka nedokaze prerusit tehotenstvo, prave naopak, dodanim gestagenu sa tehotenstvo posilni:-D
neboj sa vyvolavacka nijak neuskodi, chudak doki, mal by vratit titul