Nasla som u suseda vysoke rastliny travy.
Ako rozoznam ci je to naozaj rastlina ktora sa fajci, alebo konope vyuzivane na ine ucely, napriklad latku alebo nieco ine?
Marihuana
Ono to niekedy aj môže vyzerať dobre ale obsah thc môže byť aj tak nízky, závisí od odrody, spôsobu pestovania, a či je to samec alebo samica.
Ja som napríklad gúglila a mne v tom nejaký extra rozdiel nepríde, myslím že pre človeka, ktorý sa tomu nejak viac nevenuje je to ťažké od oka spoznať. Ja som napríklad chodila susedom na záhradu kradnúť slivky a kukám že teraz to už ide s dobou :D
Btw, stačí pogooglit obrázky a porovnať, ak to nerozoznas. Technické je take suché, indické ma take turbo sisky, chlpate, lepkave
Pestovanie konope je zakazane a je jedno či na fajcenie, či na semienka pre vtáčiky, či na maste na reumu starej mamy. Technické konope vyzerá ale inak ako indické. Z technického sa nezhulis. Ak pestuje trávu, ver tomu že nie na výrobu látky :) Sak okostuj a uvidíš :D
To mi chcete tvrdit ze medzi travou a technickou travou nie je na pohlad rozdiel?
no nijak, spravíš rozbor v labáku... alebo jednoducho vyskúšaj :D
Tak to si musíš všimnúť na susedovi, či chodí zhúlený alebo stále v nových handrách ;)
Na to som sa nepytala. Zaujima ma ako to rozoznam?
chceš si ísť natrhať? :D
Uprimne si nemyslim, že by sused pestoval marihuanu na latku alebo lieky :D