Porucha osobnosti - narcizmus

podobný

Ak chces, nechaj kontakt ty, nechcem ho zverejnovat na tomto fore. zda sa, ze si ani nenapiseme pre nasu poruchu :D

ddana

Jahodka123, nesúhlasím s Tebou. Pretože som na tom podobne, nemám rada samu seba a s inými problém nemám. V prvom rade sa potrebujem napr. naučiť mať rada samu seba ako mám rada svojho blížneho. A ver mi, nejde to ľahko ak samu seba neznášaš, ustavične sa za niečo trestáš.

podobný

Nesúhlasím s philipsom: keď chorý ochorie, vie že je chorý - v 99%. Je mu zle, má teplotu, vracia, točí sa mu hlava a pod... Možno si to myslel tak, že vážne chorí ľudia si myslia, že chorí nie sú a tí, ktorí majú len ľahšie diagnózy, preháňajú. To by som ti dal za pravdu, pretože čím je stav vážnejší, tým je človek "tichšie".
Ale iné som chcel - autorke temy. Stredné Slovensko? To som aj ja, no je to dosť široký pojem. Vieš čo? asi by bolo blbé takto od teba pýtať ICQ číslo, čo? alebo nejaký mail?... Inak si myslím, že to s tebou nie je také zlé. Možno len potrebuješ partnera, ktorý by ťa podporoval - stratila by si pocity menejcennosti. Ja som si na svoj vek (26) tiež prešiel kadečím, mohlo by byť zaujímavé stretnúť sa a porozprávať zoči-voči. Prípadne ma napadol pokec. skús sem napísať nejaký kontakt a dačo vymyslíme... prípadne si vytvor konto niekde.) mam rad ludi, ktorí su prehnane kriticky k sebe (ako ty v tomto pripade .))

jahodka123

Ale ako tak viac spätne čítam, ty máš úplne iný problém. Toto nie je narcizmus. Ty máš problém sama so sebou. Potrebuješ stále niekomu niečo dokazovať a hlavne sebe. Potrebuješ dokazovať, že nie si na hovno. Sorry za výraz, iný mi tam nepasoval...