Diane 35 - nevidím zlepšenie, vidím zhoršenie

Príspevok v téme: Diane 35 - nevidím zlepšenie, vidím zhoršenie
DzanaFX

Beriem to skoro dva mesiace, nemám s tým skúsenosti, preto neviem, kedy by mal byť vidieť rozdiel, avšak akné sa mi zhoršuje, vlasy mi viac vpadávajú, celkovo necítim nejaký rozdiel...Práveže, ako keby to bolo horšie...Je to ok po dvoch mesiacoch? Alebo mi ani toto nezabralo na moju chorobu???? :-/
Diagnóza:
syndrom PCO, zvýšený androgén

Doteraz nezabral: Wild Yam, duphaston, (zrejme ani HAK)

didi1023

Ked ti mam poradit tak cim skor to vysad ja som pred bratim HAK nemala ani tak problem s akne len sem tam nejaka vyrazka no ked som to vysadila tak az to bola katastrofa akne vsade este aj na dekolte a chrbte a uz je to 8 mesiac co sa toho nemozem zbavit ja by som to uz nikdy nebrala

DzanaFX

darjamorgen, nechty sa mi zlepili hneď už sa neštiepu, ale vlasy no neviem, pleť najprv bolo lepšie trošinku a teraz zrazu boľavé vredy :-/

rianah áno je to svinstvo, ale na môj stav mi nezabrali iné lieky a tak to skúšam brať....Proti svojej vôli...Skúšam, čo už...

rianah

HAK je silne svinstvo, ja som brala Belaru, Chloe a Minervu 5 rokov- vysledok? pribratie na vahe 20 kil, plet sa aj tak nezlepsila, musela som brat druhe svinstvo Roaccutane, (v USA je zakazany tento isotretionin) a bola som vkuse naliata vodou....kaslem na umele hormony!!!!!!!

darjamorgend

No asi by si sa mala poradiť s doktorkou o vysadeni. Mne sa stav postupne zlepšoval, dosť vyrazne v prvých mesiacoch, praveze kvalita vlasov a nechtov sa zlepšila skoro hneď, pleť sa menej mastila, ale akné mizlo postupne asi polroka, potom to bolo že sem tam niečo ale oveľa lepsie ako predtym. Lenže po troch rokoch brania mi to stale nezmizlo tak som to vysadila. Potom som sa parádne vyhadzala a to aj na hrudi, pleciach a chrbte. A vlasy dovtedy super mi začali rapidne padať. Aha, a po vysadeni sa vraj môže stat že menzes nepride, mne len meškal asi dva týždne.