Hanbí sa za mňa alebo naopak?

Príspevok v téme: Hanbí sa za mňa alebo naopak?
1010

Mám dobrú priateľku, s ktorou sa vždy zabavíme keď ideme niekam na drink sadnúť alebo sa najesť a podobne, avšak je tu niečo čo ma trochu znepokojuje.
Ona aj ja máme svoje okruhy priateľov, a ona chodí s istou partiou priateliek sa baviť do jedného podniku, kde chodieva iná partia chalanov ktorých sa snažia zbaliť. Koľko krát mi aj povedala, že tam pojdeme raz my dve sa zabaviť (bez toho aby som ju ja o to žiadala) no vždy, keď som túto tému nenápadne načrtla, súhlasila, no napokon sa z toho vykrútila alebo lepšie povedané, nechala to ísť do stratena, akoby tam so mnou ani nechcela ísť. Možno robím z komára somára ale nepomôžem si, keď mne niečo vŕta v hlave, tak to rozoberám. Neviem čím to je, že sa takto chová, žeby sa za mňa hanbila? Ja sa za špatu rozhodne nepovažujem, pretože sa viem aj nahodiť aj chovať keď chcem.

vinea

Oni (tá Tvoja kámoška s jej partiou) tam chodia za účelom, že tam balia istú partiu mužov))) Zrejme sa obáva (ak ťa vníma ako atraktívnejšiu krajšiu príťažlivejšiu)...žeby mohol byť o Teba väčší záujem než o ňu atd))
A zas sa možno bojí, že keď Ťa tam už raz zoberie, že sa Ti tam natoľko zapáči, že sa tam naučíš chodiť pravidelne, či už sama, s ňou, či s inou - svojou partiou báb...a to je tiež ohrozenie ich ako partie tých žien...proste konkurencia hehe)))

zuzi74

asi sa boji, ze zbalis niekoho z partie tych chlapov...alebo oni teba a kamoska ma strach, ze jej sa to doteraz nepodarilo:-)

M 25

nuž, čo ti poviem, rozprávať, rozprávať, rozprávať ..
ked ste si také blízke, tak sa na to spýtaj, prečo ťa tam nechce vziať..

merlin

Asi sa v tom podniku chová inak ako ju poznáš ty, a nechce aby si ju tak videla, určite tie baby pozná aj personál a s tebou by sa tam nemohla chovať tak ako je zvyknutá....odviazane

sewie

nemusi sa za teba hambit...ale mozno sa boji ze nezapadnes medzi jej kamosky a ze sa ona kvoli tomu bude citit blbo... ja tiez nerada miesam iste partie kamosov, lebo s kazdou skupinou sa zabavim inak