Co vam pomohlo na akne ? Nemusi to byt lacne ale aby to bolo ucinne...ja som zufala :(
Co vam pomohlo 100% na akne ?
vyraska kde ta doktorka pracuje ?
xx_yy presne taku liecbu som mala leb vymenenu rano skinoren vecer zynerit...po roku a pol mi to pomohlo potom som to musela vysadit lebo sa to tak dlho brat nesmie a akne je s5...
asi skusim nejaku silnejsiu detoxikaciu...mozno ten zihlavovy skusim pit este dlhsie alebo no neviem...len sa bojim trocha alergie...ja som alergicka na travy a pele a bylinkove caje mi alergolog neodporucal
vitaminky papam tiez PABA selen zinok C MSM ... zelenina ovocie, obmedzujem mlieko, sladke, vyprazane, velmi solene
uzivala som skinoren duac gel zynerit eclaran eryfluid differine RSB roztok rozne antibiotika napr dalcin C, antikoncepcia Minerva
deomaca liecba: detoxikacie, rozne vitaminove doplnky, chlorella+spirullina, kokosovy olej+cajovnikovy, neemove masky, marocky il, bahno z mrtveho mora, rozna drogerka ako Balea Nivea Freeman Garnier a neviem co vsetko existuje
chodila som na mikrodermabraziu, na cistenia pleti ku kozmeticke, doma mam biolampu
CO MAM ESTE SKUSIT??????????????
mne absolutne pomohla az albertova. teda liecba u nej.
Skús vitamíny clinical anti acne a krém clinical anti acne..mne to za 2 týždne veľmi pomohlo..a redukuje to aj drobné jazvičky po akné..
kamoske pomohol skinoren a nejaka antibioticka vodicka od koznej a osetrenie v ULK, ale po roku sa jej to vracia...
vlaknina na ocistu criev (psyllium - stale uzivam), caje - zihlavovy, lapacho, harmancek, repik. kazdy mesiac navsteva kozmeticky na hlbkove cistenie pleti. a nakoniec spravna kozmetika podla typu pleti (mne pomaha antialergicka prirodna na suchu plet so sklonom k alergiam, lebo nie vzdy sa akne tvori iba ked mas plet mastnu)
ráno zineryt , vecer skinoren .. pouzivala som to cca tyzden , dva .. a plet sa mi zlepsila, uplne.. uz to ani nepouzivam..
:) mne to predpisal kozny... pomohlo :)
Ahoj tak ja som tiež vyskúšala kadé čo.
od lacného po to najdrahšie a nič.
Minule som bola u kozmetičky na vyčtenie pleti (to mi sem tam pomôže) odporúčala mi používať prípravky vodičky make up ...
od značky essence.
Tak teda hneď som išla do drogerky a našla som tam www.google.sk
neverila som tomu ale zobrala som si to.
Nebola to drahé celkové výrobky od toho niesu drahé.
Pravdu povediac mi to dosť pomohlo.
Je to taký tonovaci krem, pôsobí upokojujúco na zapálené miesta a zabraňuje vzniku nových vyrážok, neupcháva ani póry. Ja si ho po umytí tváre nanesiem. Prvý krat som používala na to aj pureskin penový make up a teraz už mi stačí len tento krém naniesť a mám pokoj.
Nechcem sa nejako chváliť ale mne zatial pomáha.
Neviem či tebe by to pomohlo (veď každý sme iný)ale mohla by si skúsiť.
Držím palce :)
ja som to skusala len to ze zihlava sa neda pit velmi dlho precisti organizmus ale musis si davat pauzy...vies mne ani to nepomohlo :( ja som vyskusala snad vsetko :(
zihlavovy caj