Poradi mi niekto?

Príspevok v téme: Poradi mi niekto?
c3po

ahoj.
neviem sa dostat z rozchodu. uz to trva tri mesiace, co ma nechal a ja tomu stale nechcem verit. po tri roky mi bol nielen priatelom ale aj najlepsim a vlastne jedinym kamaratom. cely moj citovy aj spolocensky zivot zavisel od jeho pritomnosti v mojom zivote. nasluboval mi spolocny zivot aj do buducnosti ale teraz odisiel do zahranicia zacat novy zivot bezo mna. oficialne sme ostali kamarati, ale nekomunikuje so mnou. nechal ma tu, absolutne samu. viem ze asi mal svoje dovody, ze ku mne uz asi nic necitil, ale nemozem sa cez to preniest, citim sa podvedena a oklamana. poradit mi nema kto. snazila som sa aj venovat sa konickom a zamestavat si mysel inymi vecami, ale nejde to. vzdy mi nejako vklzne do myslienok. bojim sa buducnosti, pretoze v nej nevidim uz nic.

ani neviem co ocakavat, akej pomoci sa dockam na internete, a ci vobec existuje nejaky liek na toto.

ak by chcel niekto reagovat, alebo mal nejaku radu, budem vdacna.

V3ND3TA

si samostatná osobnosť. to Ti musí stačiť. neboj sa vykročiť iným smerom ako doposiaľ. vykašli sa na niekoho, kto kašle úplne na Teba. nenič svoju dušu zbytočnými myšlienkami a skús vypnúť. hlavu hore, a začni žiť. začni sama u seba a prídeš na to že život nie je vôbec šedivý.

c3po

dakujem vsetkym za reakcie. som zlomena, pretoze viem ze sa mi uz zrejme nikdy nepodari ani len stretnut niekoho ako je on.

anonym66

3 mesiace je nič,mna nechala priatelka a som bol s toho uplne na dne a mimo asi 2 roky kym ma to uplne neprešlo.Vydrž.

regina92

Milá c3po, keď som čítala tvoj príspevok, ako ti bol nielen priateľom, ale aj jediným kamarátom, prišlo mi ťa veľmi ľúto. Akurát mám vzťah, v ktorom som veľmi šťastná a predstava, že by sa to po troch rokoch skončilo je smutná a zlá. Neviem čo by som robila na tvojom mieste, takže tri mesiace sú úplne v pohode, netráp sa preto, prebolí to. Pred mojím terajším vzťahom som mala jediného priateľa, s ktorým som sa rozišla po vyše roku chodenia, bola to moja prvá láska, a trápila som sa pre ten rozchod aj pol roka, ale ber si príklad zo mňa, prišlo niečo lepšie, pretože môj terajší vzťah je o niečom úplne inom :) takže nezúfaj, mojím mottom je: nech stratíme hocičo, namiesto toho dostaneme niečo iné:)
Inak mne po rozchode pomáhalo to, keď som sa mohla vyrozprávať svojej kamarátke, a keď žiadnu po ruke nemáš, tak svojej mamine. Tak sa drž, ja ti držím palce.

xxxxxxxxxxxx

ja som po rozchode zacala cvicit, zmenila som zivotospravu venovala som sa sebe, chodievala som s kamoskou von, flirtovala som s inymi chlapmi :) presiel nejaky cas schudla som opeknela som a nasiel sa niekto iny...:)

miso99

musis sa naucit ako tu uz pise niekto byt samostatna a uz nikdy to nenechaj zajst tak daleko aby si na niekom visela .. ja som mal presne rovnaku skusenost a odvtedy si udrzujem odstup ....

amandaTT

Tu nepomozu ziadne rady, prezila som si podobne ale priatel neodisiel do zahranicia ale podviedol ma po 4roch rokoch.

Proste mne pomohol len cas, trapila som sa nad tym ROK!!! mojho zivota ... po case mi zacalo dochadzat ze to takto dalej nejde, ale na to prides sama, časom..
Drz sa a vela sil prajem

TinaM

riamia ti napisala spravnu vec. Poucila si sa, uz vies, ze v buducom vztahu nemozes byt zavisla len na partnerovi. Neviem, ci ta to povzbudi,alebo vystrasi, ale mne trvalo rok a pol, kym som sa uplne vyrovnala z ukoncenim 3-rocneho vztahu. A to som ho ukoncila ja. Je samozrejme, ze to neprejde zo dna na den, mali ste spolocny zivot. Je to otrepane, ale skutocne: chce to cas. Hlavne si nehovor, ze to bez neho nezvladnes, sama si to vsugerujes a bude to o to tazsie.