Nom zacnem asi tim mam 18 rokov. Moja mama roby aj s bratom v nemecku. Byvam sam v byte. Otec byva inde su rozvedeni ale nieje podstatne. V tomto meste mam aj starku. Vcera som oslavoval narodenini 18nastku kamosa u mna v byte. Prehnal som to s hudbov. Vecer pred 22:00 ma prisla upozornit na hluk domovnicka. Vypol som hudbu a za chvilu oslava skoncila. No dnes sa mi starka ozvala ze co robym ze som mal otvorene okna dokoran a ze som mal naplno zapnutu hudbu. Pitala sa ze kto u mna bol ja som klamal ze som zaspal pri hudbe ze len trocha som chcel hlasnejsie pocuvat hudbu.. Nom a povedala ze ma bude kontrolovat a ine lebo ma klucik od bytu. A toto sa stalo len teraz prvy a posledni raz a prave teraz sa toto stalo. Nechce sa mi ku starkej ani ukazat sa jej. Ona naraba aj s peniazmi a tak a ani neviem ze ako ku nej po peniaze pojdem ked budem potrebovat. Nepijem absolutne nic. Len toto som kamaratovy slubyl a dodrzal. Za celych 6 mesiacov som nic take nerobyl starka bola na mna spokojna ze som bezproblemovy a tak. Poradte mi nieco. Inak sa asi zblaznim:(
Problem s prehnanim oslavy.
hlavne sa nauč gramatiku, kvôli tým chybám ten tvoj príspevok nemôžem ani dočítať :D
Asi fakt vecer zbehned dade ma malinovku (nie na pivo som abstinent) ukludnim sa poprechadzam sa vecer. Nom a budem ju asi musiet nejak prehrizt. Nom len dufam mi este bude verit a ze ma nebude chodit kontrolovat vzdicky
prinajhorsom ti trosku vycistia zaludok. to sa v 18tke stava kazdemu a bezne. nic si z toho nerob a nestresuj sa. o nic nejde :) chod na pivo :)
Winki nom to je na tom ja mam zakazane ku mne hocikoho pustat. Ku mne nikto nesmie.
Vies len to je na tom najhorsie. Nikdy som taketo nerobyl a len raz daco spravym a vsetko dopackam. Pravdaze dobrotu sekat budem len neviem co mam spravit ked ju stretnem alebo budem musiet ist ku nej po peniaze a tak. Mam stres ze na mna bude nadavat a tak:( Dufam to prejde cim skor. Este ocakavam ze mi zavola mama z nemecka a to uz bude koniec. To ma uz asi trafi.
Mas 18. Obcas treba urobit bordel, nech vedia, ze ta maju ;)
bud normálny a milý ako doteraz,správaj sa slušne,a povedz babke,že ta to mrzí.Ak treba pomôž jej s niečím,či nákupy.......ale buď aký si.Tak neboj sa,ak potrebuješ íst k babke,tak choď,lebo babka zbadá,že sa jej vyhýbaš.Takže hlavu hore,alebo ak sa cítiš na to,priznaj sa babke,a povedz,čo sa ozaj stalo,a že ťa to mrzí.Je to na tebe,ale neboj,aj babka bola mladá,pochopí ťa.:)
casom sa to utrasie, ak budes sekat dobrotu aj sa na to zabudne neboj