Zdravím všetkých,
chcel by som sa Vás opýtať, či nepoznáte nejaké výrobky - do 20 éčok - ktoré by mi pomohli vybieliť pokožku.
Prosím tých, ktorý ma tu mienia presvedčovať že: ale opálenie je krásne; na opálených chalanov baby letia ... a tak podobne...
Prosím - zdržte sa komentárov. Jednak ich budem ignorovať, čiže.
Ak má naviac niekto - resp. vie - o receptoch, ktoré dokážu zbieliť pokožku, prosím, ozvite sa TU.
Nie som chorý, len sa mi páči predstava bielej, alabastrovej kože, ktorú v stredoveku pripisovali šľachte a panovníkom, kdežto opálenie zasa robotníkom.
Som toho názoru, že biela pokožka je krajšia ako tmavá, ktorou sú dnes takmer všetci posadnutý.
Aby ste si vedeli predstaviť...:
Som meter osemdesiatštyri vysoký, mám tmavé vlasy, bledú pleť a sivé oči, pričom nosím modré šošovky. Vlasy mám skoro po plecia, ale keby som opálený, nehodilo by sa mi to. Už niečo cez dva roky som vkuse bez opálenia, avšak občas sa mi stane, že sa opálim. V takých prípadoch odporúčam všetkým bledumilom recept: Zmiešajte bielok so soľou, rozrežte polku citrona a túto "masku" si naneste na popálené miesta. Do desiatich minút zmyte a opálenie je omnoho a viditeľnejšie bledšie.
Takže, ak niekto vie d'aľšie recepty, poprípade o kozmetike, ktorá dokáže vybieliť pokožku, píšte sem :)
Bledosť
ja som tiez biela, neznasam opalovanie, moja matka je na tom zavisla, mne sa vsetci vysmievaju ze jaka som biela, co nejdem na slnko, preco sa stale natieram, ze som majitelka cementarni alebo mliekarkina dcera.. staaale len toto pocuvam.. este som aj brala tento rok acnenormin tak to je dalsi dovod preco som biela.. nemate nejke tipy, co im na toto povedat? uz mi je z toho do placu fakt..
Fuha....opýtaj sa M. Jacksona. Alebo jeho sestry LaToyi.
mňe sa tiež veľmi páči bledá pokožka, sama som bledá a zime mi ľudia ,,radi´´ pripóminujá aká som strašne bledá nech so sebou niečo robím, ja len na nich vyvalujem oči či im preskakuje alebo čo :)podla popisu som si ta predstavila ako Stuarta Towsenda v Queen of damned, alebo ako šlachtica z 18./19. storočia čo je sexi:P ja mávam v lete problém ak sa náhodou opálim že sami neopáli tvár a ostatok je trocha tmavší.inak možeš skúsiť napr. bieli púder :D
No, máš pravdu s tým všetkým, ibaže...
Neviem prečo, ale chcem mať bledšiu kožu... ked si to tak vezmem, tak komplet to, čo nosím zahalené je také, snehovobiele, ibaže ja chcem dosiahnúť takého odtieňa, aby som v tme fakt žiaril, nie ako lampa alebo čo, ale proste aby som bol výrazný, aj ked i teraz som. Lenže moje ruky a krk sú trocha tmavšie, a ked som v tielku, dosť to vidno. A tak vlastne dúfam že by som mohol dosiahnúť aj tam na tých miestach snehovobielu kožu.
Popravde, chcel by som byť tak bledý, ako - ak ste videli - Amy Lee v klipe What you want. Tam bola dokonale bledá a to jej doteraz závidím, aj ked viem že mala mejkap.
A ak nie taký odtieň, tak aspoň taký, aký ma Kate Beckinsale vo filme Underworld.
P.S.: Viem, trocha z filmov sem dávam :D
chápem, že sa ti nepáči opálená koža - to je v poriadku. ani to nie je pekné ani zdravé.
ale prečo si nenechať svoj odtieň ale umelo chcieť ešte bieliť? najlepšie predsa pristane každému, aký je "od prírody".
Vdaka, ale ja som skôr niečo ako... ak si videl(a) film Underworld, tak ako je Selene, nejak tak mám vlasy, len moje sú trocha nepoddajné, čiže... :D
Ale mám zasa aj oblejšiu tvár, nie zasa balon, ale skôr takú... babskú :/
Ale je dobré vedieť, že nie som jediný komu sa páči biela koža a pečlivo si ju pestuje :D :D
aj mne sa strašne páči bledá pokožka :D predstavujem si ťa trochu ako M.Mansona :D z 90.rokoch :D (ešte dlhšie vlasy)a je dosť tipov na bielenie kože v angličtine skús pozrieť...