Nedavno mi jedna pani pri rozhovore povedala, ze ona v zivote na vsetko uz kasle, ze aj tak kazdy dostane svoje 2 mestre stvorcove pod zemou. Kazdy rovnako bez ohladu na postavenie, vzdelanie, ci peniaze(ok, tak niekto mozno dostane 4m stvorcove). A vlastne ma pravdu. A ja teraz premyslam, na co mam vlastne zit. Ked aj tak vsetci takto skoncime. Rovnako. Mam zas depku? Ci co..
Len 2m stvorcove
Mas pravdu. Vylet sa mi nepaci. A asi budem fnukat a bedakat do konca zivota. Tak ked tu budem mat zase raz svoje vylevy, len to odignorujte. Lebo ja neviem byt stastna a ani to tu skoncit.
vezmi to tak, ze si tu na vylete... kazdy vylet casom skonci... to je ten hrob.
Ale ty nevidis zmysel vo vylete, preto hned pozeras na hrob (koniec vyletu).
Pretoze sa ti vylet nepaci. Radsej sa teda pytaj, preco sa ti vylet nepaci, a nezvaluj to na to, ze raz skonci.
Aj mne je úplne jedno, čo so mnou urobia po smrti, ja by som aj darovala orgány, teda keby boli ešte použitelné ;)
hehe setrit na vacsiu hrobku? no mne je tak jedno, co so mnou urobia potom, aj ked som vravela, ze ked nahodou budem mat hrob, tak nejaku peknu fotku si tam prosim :))
Tak skús zbohatnúť a daj si postaviť mausoleum, budes mat po smrti viac miesta, snáď ti to bude k spokojnosti stačiť. Starí egyptania si celý život šetrili aby mali na poriadnu hrobku.
Ja sa asi nechám po smrti vypreparovať, tak ako je teraz tá výstava v Bratislave, nech som aspoň po smrti na niečo dobrá :P
Každý nie, niektorý sa nechávajú aj spopolniť ;)