ahojte, s priatelom sa este stale milujeme aj s kondomom (este chceme pockat, kym zjem dost HA :)) a mam ppo sexe mensi problem.. priatel mi ju tam dole "natrhne" (nie ulne, ale potom je to miesto dole -neviem, ako to presne lokalizovat) cervene a trochu ma pali pri cikani. moze to byt tym, ze tesne pred milovanim nejako "vyschnem", aj ked som predtym bola vlhka dostatocne? alebo to moze byt kondomom? ja neviem, kupila som uz aj lubrikacny gel, este sme ho nepouzili, myslite, ze to pomoze alebo je to v niecom inom? a preco nie so vlhka stale? dakujem
vlhka a odrazu- "studna vyschla" :(
No aj ja som s tým mala zo začiatku problémy a tiež mi to nebolo príjemné. Ako nebolo to také že aj na druhý deň ale len tesne po tom ma pálilo. Ale myslím že sa ti to zlepší ale možno nie lebo mne sa to zlepšilo ale nemala som asi až také problémy ako ty. Ale viem sa vcítiť do tvojej kože :) myslím že telo si zvykne :)
aaa, to snad nie! vcera sme sa milovali bez kondomu a zasa ma akoby trochu natrhol, no nie je to take to ozajstne natrhnutie, ale strasne to pri moceni stipe..kedy to uz prestane? mylite, ze ked sa moje telo "rozsexuje", prejde to? lebo ja uz vazne neviem. sa pomaly uz bojim aj milovat, ze ma to zas bude potom boliet
zacinam mat pocit, ze je to asi alergia, lebo ma potom ta dole srbri este den po sexe...ale ved ked teraz prejdeme len na tabletky, tak sa asi uz niet coho obavat :)
hlavne zajdi k lekarke pred pouzitim lubrikantu ci to fakt nieje ta alergia :)
Ahojky,, ja mám ten istý problém, je to alergia na latex, z ktorého sú kondomy vyrobené,, Nič príjemné,, )) daj si radšej HAK,, lebo neskoršie môžeš mať z používania kondomov ak tu alergiu naozaj máš problémy - časté zápaly... aj močových ciest.. To je moja skúsenosť...
to sa obcas stane aj mne nemyslim ze to je kondomom ale uvedomim si to az po nejakej chvili ale podstatna je pre mna ta rozkos pri ktorej nic take nevnimam =o) ale myslim ze lubrikant urcite pomôže
Gel urcite pomoze... a skuste zmenit polohu...
urcite pouzi lubrikacny, som jeho uplny zastanca, neviem si to inak ani predstavit... a inak tie problemy kludne mozu byt z toho "vyschnutia" si myslim, takze gelujte!!! ;o)))
blba odpoved, hellfire
este chvilu sa maznat a lubrikacny pouzit, je to aj zabava :))
nemilovat sa