Zaujima ma to lebo moj otec ma nasudenych 200eur od sudu.Mam 18 taze yzivne ide k mojim rukam.Nutia ma doma ze vsetko musim dat mame.Nemam ziadne vreckove.Mam jedny rifle kt. sa mi trhaju medzi nohami.Dostanem najest, mam kde spat a na cestu do skoly.Nahodou si vypytam na ucebnice do skoly musim doniest potvrdenie ze som ich zaplatila.Otec mi setril na sporiaci utec a asi pred rokom mi ho mamina vybielila a sla na dovolenku priznavam sla som snimi tiez vtedy (moj nevlastny otec) ale pred odchodom som strasne plakala ze nech to nerobi ze ja enbudem mat potom nic.Nemam ziadnu vkladnu knizku nemam nic.Z tie peniaze nevidim vobec len na jedlo a cestu do skoly.Kredit mi dobija priatel a nemam nic. ze mne vobec ziadne peniaze aj tak netreba.Teraz ide skola potrebujem skolske pomocky,oblecenie bojim sa ako bude reagovat ked jej to poviem.Od septrebra chcem si najsit brigadu ale o tie enaize teraz nejde.. pretoze sa jedna o tie peniaze kt. mne priddu na ucet a musim isch do posledneo cestu dat jej. Ako by ste snii nalozili? Dali by ste cast dietatu ?alebo na knizku alebo by ste vsetko zhabli ? Lebo pride mi to strasne luto ale nemozem sa snou hadat ked neviem ci to spravanie je v pohode,OK
Ako by ste nalozili s vyzivnym pre svoje deta keby sa jednalo o 200eur?
23 a bývam s mamou. Teda ona pracuje v zahraničí takže občas s nou ked je doma a ked je preč tak sama.
A kolko mas rokov? Byvas u rodicov? Nechapem too .. Stale sa stazuje ze nema peniaze.A ma.Nezijeme v nejakom extra uxuse ale proste ma vsetko chce.A ze ked budem mat penaize ze budem drogovat (!)..Zufala som z toho lebo potrebujem na zivot.Ved uz vediet v podstate vlastny.
mila pomber, a tebe este nik nepovedal, ze klamat sa nevyplaca?
www.zdravie.sk
Mne mama necháva všetky peniaze ktoré patria mne - sirocký dôchodok aj prídavky. Neviem si predstaviť že by som si na všetko musela pýtať peniaze od mami. Podla zákona si myslím že v 18 máš právo na svoje výživné, lenže ako poznám jednanie rodičov určite prídu veci ako že u nich bývaš, že sa stravuješ a tak dalej... musíte si len medzi sebou vydiskutovať a nájst rozumné riešenie iná cesta neexistuje.
Prosim nie :D Sud sme mali teraz nedavno :)
Este som zatial nic neukradla .. :/
nie si nahodou ta, ktora ukradla mame retiazku a dostala za to zaracha?