Vyrastie z toho?

Príspevok v téme: Vyrastie z toho?
Gillianna

S priatelom si vo vacsine veci rozumieme, zhodneme sa, vyhovujeme si. Ale jedna vec mi velmi vadi. Tak 1-2x do mesiaca ho chyti "rapel" a vzdy si najde s kamosmi nejaky dovod na nejaku "oslavu" a idu "pařit" a to neznamena posediet, vypit si s kamosmi, ale chlastat hlava-nehlava do bieleho rana. A na druhy den cely den vyspavat opicu. Viackrat sme sa o tom bavili, ze mi to vadi, ze uz davno nemame 20, kedy sa taketo akcie este daju "tolerovat". Zakazdym, su to sluby, ze to obmedzi a zakazdym to dopadne rovnako. Pred 2 mesiacmi som zistila, ze som tehotna (neplanovali sme to , zadarilo sa). Ked sa to dozvedel, hned bolo kopec reci, ze on je na dieta pripraveny, ze sa o vsetko postara, zacneme chystat svadbu atd. Ale spominany problem ostava problemom aj v tomto stave a vo mne sa vsetko prieci.
On ma 33 rokov, v tomto veku uz u muza ocakavam, ze sa "vyblaznil", ze uz z toho "vyrastol" a ze uz rozmysla nad inymi vecami a nie ako pubertak. On sa aj v celku drzi, ale ak sa raz dostane do toho kruhu nezadanych kamaratov, ktori takto existuju pravidelne, tak je to pre neho ako droga a uz v tom "jede". Ja nechcem, aby sedel mi sedel doma pri zadku, nikdy som nepovedala slovo proti jeho kamaratom, ak si zasli spolu na pivo, alebo na nejaku chlapsku akciu, ale tieto ich "pařby" ma jednoducho vytacaju. Na jednej strane nechcem, aby dieta vyrastalo ako nemanzelske, ale na druhej strane, sa pytam, naco je dietatu taky otec, ktory sa sprava v 30tke ako pubertak a nerespektuje, ze su veci, ktore jeho partnerke vadia a nevie (alebo nechce) ich zmenit.
Asi nema zmysel sa pytat, ci z toho vyrastie - asi nie, ked ho nezmenila ani info , ze bude otcom....Ale neviem, ako si upsoriadat ten zmatok, ktory mam v sebe.
Niekto s podobnym problemom alebo radou na riesenie?

doubledog

ako chlap dufam, ze sa s tebou rozide, lebo inak bude mat s tebou tazky zivot.
za to ze ma 33, tak uz si ani nemoze trochu vyhodit z kopytka?

vies, mozno ta to prekvapi, ale muzi nie su ako zeny, ze sa v 30tke prestanu venovat comukolvek, a riesia uz len rodinu.

ružovýkvet

Zrejme bol taký aj predtým, mala si už vtedy rozmýšľať, ako si to predstavuješ do budúcna. Teraz si ešte v ťažšej pozícii, keď si tehotná. Skús na neho ešte apelovať kvôli dieťaťu.

DEV

zena dokaze z muza urobit certa alebo ineho cloveka....ak sa nedospel teraz tak tazsie v buducnosti...

btw....a vies ako spoznas zreleho muza???
ked ho prestane bavit nocny burlivy zivot.

Teraz si odpovedz sama :)

anaya

Ja by som tiež u 33ročného zadaného muža čakala úplne iné správanie. Ale myslím, že ak to on neberie tak, že by mal kvôli dieťaťu zmeniť trochu svoj životný štýl, ty s tým asi nič neurobíš.

milli11

Ved to bolo len zabavne video. Kde je otec a male dieta. Nebolo tam nic vulgarne, nic rasisticke. Preco je prec? :(((

-odkaz odstránený-

Alex876

Kamarátka má veľmi podobný problém ibaže ten jej má už cez 40. Kým spolu chodili často sa chodili baviť spolu, ked ona otehotnela (chlap mal 39) on sa stále chodil baviť zatial čo ona bola doma. Ked sa dieťa narodilo čoraz menej času trávil doma a dieťa bolo kdesi na konci, teraz sa príde domov len najesť a vyspať. Dieťa ho ani nepozná. Som toho názoru že v tomto veku sa už chlap nezmení, 33 síce nieje tak vela a možno sa ešte zmení, ale je to nepravdepodobné. Je to štýl života a pre takýchto ľudí je zábava a kamaráti dôležitejšia ako hocičo iné. Dobre si to rozmysli, aby si zbytočne nestrácala čas s niekým kto za to nestojí. A navyše vychovávať dieťa sama je nadludský výkon.

an-e

ked vam bude doma plakat dieta myslis si ze bude sediet s vami doma? ako drviva vacsina chlapov sa zoberie a pojde si uzivat niekam s kamaratmi a ty budes skakat okolo tohodietata sama zatial co on sa bude ozierat so svojimi kamaratmi