Ahojte :)
Vlastne nieviem odkial začať. Mám sesternicu ktorá chodí s chlanaom ktorý hrá hokejbal. On má spoluhráča s ktorým ma zoznámili, vraj je to chalan ktorý ma nikdy nepodvedie ani neoklame, proste bude mi verný. Jediný problém bol, že je hamblivý. Až príliš. Ešte nemal dievča a to už má 18 rokov lebo vraj on evie ako sa im má prihovoriť ako sa má s nimi baviť. A tak to bolo všetko na mne. Musela som za ním prísť a pihovoriť sa mu. Samozrejme že by som to neurobila keby som nevedela že sa mu páčim, to totiž povedal mojej sesternici. Keďže som bola zvyknutá až doteraz že chlapec príde za mnou, bolo to niečo pre mňa celkom iné. Prišla som teda za ním a začala som sa ho vypytovať také tie základné otázky. Bol taký hamblivý, že sa mi ani do očí nedokázal pozrieť. Zavolala som ho teda von. Povedal že mi ńapíše na internete, ale nebol tam. Už je týždeň od toho a on stále neprišiel, vraj má pokazený počítač. A tak chodím so sesternicou na každý jeho tréning, na každý jeho zápas. No už neviem ako ďalej, s balením chalana vôbec nemám skúsenosti. Prosím poraďte čo mám robiť ďalej? Mám prísť za ním? Vypýtať si jeho číslo?Čo mu mám povedať aby to konečne zabralo? Viem že mi zato stojí a preto som ochotná urobiť čokolvek len aby som bola s ním tak prosím o radu. Ďakujem snáď to vyjde.
Ako na hamblivého
Ja som na tom podobne ako ten chlapec tiež by som chcel mat dievča ale neviem ako sa jej prihovoriť.Neviete ako na to?
Mat tvoje problemiky:) Najdi si nehanbliveho, ako ti ukaze to?:D
jj drzim palce, toto sa vola cesta lovca... si iniciativna a musis byt chytra, rafinovana, duchapritomna... cim lepsiu a realnejsiu situaciu vytvoris, tym lepsi lovec si. :-)
A potom ten tvoj ulovok nejak dokop k zivotu, nech nieje taky hanblivy. :-)
dubakova, bohuzial nie, tak to nerob. To je dost zbabele, pytat si cislo pozachrbat. Bud si ho vypytaj od neho, a ak na to nemas odvahu, radsej to fakt nechaj tak. Nebude to fungovat vo vztahu, ked nebudes mat odvahu ty. Budete obaja hanblivi, bez odvahy a to iste vam bude nicit vztah... vsetko riesit pozachrbat. Nie nie, pekne si od neho vypytaj cislo, ale netlac na neho, budes to mat dost tazke, aby si odhadla spravnu mieru, vyvijat aktivitu, ale netlacit, inak spanikari, ohradi sa, a mas po chlebe.
My muzi to musime robit tak, ze vymyslime nejaku fiktivnu situaciu, sucastou ktorej je vypytanie si toho cisla, a vyzera to, ze o nic nejde, ze to cislo si fakt trebalo vypytat. Vacsinou sa to robi takto, ak je to prilis do oci bijuce, okate a priame, nieco na sposob, pacis sa mi, naval cislo, nech ta pozvem na rande, tak hanbliva strana sa casto vylaka. :-)
kalamityjane
lenze tieto hry "daj mu echo a nech to dokonci" su tiez niekedy na hovno doslova..
ako ma muz vediet, ci ten usmev alebo co znamena?
zeny to prilis komplikuju :D ak nieco chcu, tak nech si po to idu.. ak chcu muza, tak prosim, nech ho zbalia :D ved rovnopravnost pohlavi..
muz nemoze zbalit kazdu, ktora mu da nejaky kompliment..
Nevtieraj sa mu toľko. Malo stačiť že sa mu prihovoris, ďalej mal konať on. Buď nemá záujem alebo je gay alebo sa nevie sam nakopnut a načo by ti bol taký trpak.
Ďakujem za povzbudenie asi by som to mala fakt skúsiť a máte pravdu nemala som tušenia aké ťažké je prihovoriť sa niekomu kto sa mi páči. Samozrejme že nechcem takého čo obehol už pol dediny mne nevadí že ešte nemal dievča práve naopak len sa mi to ešte nestalo a preto neviem ako ďalej. Myslíte že vypýtať si číslo od jeho kamoša a napísať mu sms či nepôjde von by bolo moc odvážne?