Máte niekto skúsenosti s týmto lekárom? Mám tam ísť na ošetrenie s mojou mačičkou. Je to dobrý lekár, spoľahlivý a milý k zvieratkám? Šikovný, či máte na neho aj nejaký negatívny názor?
MVDR. Michal Babinský - veterina v Leviciach (skúsenosti)
Doktor Babinsky je dobry veterinar ale vyzna sa lepsie v psoch ako mackach. Aj mne povedal ze s mackou sa mam obratit na jeho kolegynu .. tu som nevychytala a s ostatnymi co tam pracuju mam zle skusenosti mojej macke nezistili ze sa jedna o plesnove ochorenie a nezistili ani blchy ... minula som tam desiatky eur za zlu liecbu a nedali mi takmer ziadne informacie ! Ja odporucam skor doktora na soltesovej ulici jednoznacne
Doktor Babinsky je dobry veterinar ale vyzna sa lepsie v psoch ako mackach. Aj mne povedal ze s mackou sa mam obratit na jeho kolegynu .. tu som nevychytala a s ostatnymi co tam pracuju mam zle skusenosti mojej macke nezistili ze sa jedna o plesnove ochorenie a nezistili ani blchy ... minula som tam desiatky eur za zlu liecbu a nedali mi takmer ziadne informacie ! Ja odporucam skor doktora na soltesovej ulici jednoznacne
Dobrý den,ja by som sa chcela opýtať,či v ambulancii poskytnú aj telefonickú radu
p. Babinskeho mozem len odporucat. Velky odbornik s vybornym pristupom k zvieratam. Nasho psika zachranil v poslednej chvili, mal torziu zaludku a napriek nepriaznivim prognozam operacia dopadla dobre a teraz mame pooperacne zotavovanie. Hocikedy mu zavolam ochotny vysvetlit co a ako.
Ahojte, v utorok nám má dr.Babinský operovať nášho psíka na močové kamene a zároveň mu má urobiť aj kastráciu, pretože má opakované problémy s prostatou..Máte niekto skúsenosti s takouto operáciou svojho psíka? Dosť sa o neho bojíme :(
Konkrétne MVDR. Babinský je geniálny veterinár, pracuje tam však viac veterinárov. Je vidieť,že miluje zvieratá je je vysoko kvalifikovaný...Musím ho len chváliť, nášho jazvečíka dostal z dvoch vyskočených platničiek, má plno vybavenú ambulanciu.. odporúčam
juchuuuuuu!!!:D
Už je v poriadku a lieta tu ako blázon!!! Operácia dopadla výborne, lepšie už snáď ani nemohla. Sú to veľmi dobrí odborníci! Ďakujem Vám všetkým za podporu...:-)