Myšlienka na samovraždu

Príspevok v téme: Myšlienka na samovraždu
Bonavita

Priateľ sa so mnou rozišiel ako dôvod uviedol že sa nemôže už dívať ako sa pri ňom trápim, že má ma veľmi rád. Potom povedal prepáč, že on sa nechce rozísť len sa trápi kvôli mne. Prechádza krízou obrovskou otvoril sa mi a porozprával ako ho už nič nebaví, neteší, nedarí sa mu v podnikaní a dokonca som vytiahla z neho to že si priložil zbraň a chcel vystreliť. Chcela som aby sa mi zdôveril, ale toto ma položilo na kolena. Tá myšlienka je strašná, obleje ma zakaždým teplo keď si na to pomyslím. Toto zlé obdobie má asi mesiac, spolu sme niečo cez 3 mesiace. Vie že budem vždy pri ňom stáť aj teraz keď je zle ale ako mu zmeniť myslenie, má niekto podobnú skúsenosť?

Bonavita

pan d. chytám sa tvojej vety nech zmení zamestnanie alebo sa zamestná, chcel by, ale už sa nedá z toho odísť. Povedal, že by bol radšej niekde zamestnaný, odrobí si a má pokoj :)kebyže vráti čas.

pan d.

Ako dovod samovrazdy ti uviedol, ze sa mu nedari??? Toto ma byt dovod na samovrazdu. Niektori ludia si nevedia vazit svoje zdravie. Co by som dal ja za to, keby som bol uplne fit a mohol zit iny zivot. Nech zmeni podnikanie alebo nech sa zamestna, ked sa mu nedari, ale nie pistol.

oslobodena

arman, to je naozaj mozne, ze ho dodrbu. Taka hospitalizacia na psychiatrii ma vsak moc vyvolat u cloveka sily, o ktorych ani nevedel, ze ich ma. Jednoducho zapne pud sebazachovy a pomocou neho sa dostane z psychiatrie s odhodlanim sa tam uz nikdy nedostat.

oslobodena

Bonavita, potom musis uz len pockat na situaciu, ked opat bude hovorit o zbraniach a samovrazde a zavolat zachranku s policajtmi. Pretoze ked je clovek nebezpecny bud sebe, alebo okoliu, tak byva nutene hospitalizovany na psychiatrii. Tam ho bud dodrbu uplne, alebo sa pozviecha. Ina moznost je nechat to na nom a ked sa odstreli, tak si potom vycitat, preco si nic neurobila.