Chcem absolvovať vojenský výcvik!

Príspevok v téme: Chcem absolvovať vojenský výcvik!
Ludmila23

Ahojte, neviem na koho sa obrátiť, tak skušam tu na zdraví.

Som dievča a mám 23 rokov.

Nemám záujem byť v armáde.

Chcem len absolvovať ten výcvik.
Pre seba!
Chcem vedieť tie veci, skusiť, čo dokážem, niečo ako ,,na hranici svojich síl".

Prežiť si to, zoceliť sa...vraj sa to dá, neviem kam mám napísať, resp. či je to vobec možné.

Ďakujem.

Ludmila23

ShaulaThalit - hej, viem o akom filme hovoriš:-))

Nie, neinšpirovala som sa.

S tým vycvikom..ako povedal aj lost - skusenosti..chcem si to prežiť...
nejako sa, ako som pisala..zoceliť..

ísť na dno, na kraj svojich síl/možností....

myslim ,že by ma to urobilo fyzicky aj psychicky odolnejšou..

viem, že si možno pomysliš..že to možem chodiť aj do fitka a koli psychike ku psychoterapeutke..

ale ja to myslim inak..vnutorne.. osobne...ťažko sa to vysvetluje...

potom keby som videla..že na to mám..skusila by som potom možno aj...reálne..do vojska..armady..

len teda neviem..či možem nejako absolvovať len ten vycvik..a potom sa prípadne rozhodnuť..

ale v prvom rade mi ide len o ten vycvik...

mlost

tiez by som to skusil :D ale co som pocul, skoncil by priemerny clovek do pol dna :D moze to byt zaujimave hlavne z dovodu skusenosti atd... je blbe ked z toho ludia robia filmovu zabavku..

xxy

vcera ci kedy bol tusim v telke ten trapny film s nejakou blondskou, ktora sa akymi nedopatrenim pridala do armady. nie si nim nahodou inspirovana?

ShaulaThalit

Ahoj. Ja študujem na vojenskej škole. Nie je to také, ako si každý predstavuje. Aspoň tam u nás nie. Každý vojak potrebuje podporu, a hlavne psychickú. Čo sa týka výcvikov, tak sú vedené tak, aby si každý vojak vypestoval odolnosť voči stresovým situáciam, vôľu, sebadisciplínu, a iné potrebné vlastnosti...
Pokiaľ chceš len prejsť samotným výcvikom, fuu, zaujímalo by ma, prečo? :-)

0vecka

jasne ze aj zena moze do armady.... skus ist na to regrutacne stredisko... myslim ze nebudes musiet hned na zacaitku podpisat na niekolko rokov ...

Joo

uplne ti bude postacovat poznat osobne nejakeho vojaka ,ten ta zasveti do vycviku aj doma, pretoze s nim sa neda ani behat ani bicyklovat ,proste nic ziaden sport ..... vzdy uteka dopredu a to ta tak nasere ,ze pokial sa mu psychicky nezopres od zlosti si schopna po nom aj "strielat" ...... ty nepoznas nikoho?
... ci v armade moze byt aj zena? no ako kde :)