Chcem absolvovať vojenský výcvik!

Príspevok v téme: Chcem absolvovať vojenský výcvik!
Ludmila23

Ahojte, neviem na koho sa obrátiť, tak skušam tu na zdraví.

Som dievča a mám 23 rokov.

Nemám záujem byť v armáde.

Chcem len absolvovať ten výcvik.
Pre seba!
Chcem vedieť tie veci, skusiť, čo dokážem, niečo ako ,,na hranici svojich síl".

Prežiť si to, zoceliť sa...vraj sa to dá, neviem kam mám napísať, resp. či je to vobec možné.

Ďakujem.

elissssss

ahojte baby uz ste to absolvovali, resp. nasli ste nieco take? tiez by som nieco take chcela absolvovat mozno ked sa najdeme viacere nieco vymyslime spolocne...

Sara0258

Ahoj ... Chcela by som sa spýtať len to že či môžem podstúpiť vojenský výcvik aj keď mám len 15 rokov alebo teda do kolkatích rokov mám čakať :) A od kolkatích sa dá ísť na prvý vojenský výcvik .. prosím Odpíšte mi buď sem alebo na môj email : sara35@centrum.sk
Dakujem za každú odpoveď !!!

Magy

ada215 - netvrdim ze vsetky stranky alebo ti eaktivity su vhodne presne pre teba, ale niekde zacat musis, ak chces a najme sa stretnes s tymi spravnymi ludmi a ziskas informacie a kontakty na ludi, co ta mozu nasmerovat PRESNE tam, kam chces.

ada215

Ahoj Magy,
dakujem pekne, odporucane stranky som pozerala uz davnejsie- je to hlavne pre firmy na upevnenie kolektivov,ale budem hladat dalej, ale i tak dakujem :)

Magy

ada215 a ludmila:
moznosti je viacero.
- priamo vojensky vycvik, zastresovany oficialnou armadou, ci uz slovenskou alebo inej krajiny.
- polovojenske organizacie a organizacie, kde sa vyzaduje vynimocna fyzička a mnohe zdatnosti, psychicka odolnost v strese a pod. (napr sukromne bezp. sluzby, policia, spec. zasahove jednotky-kuklaci, hasici, zachranari...)
- tzv. tabory a extremne kurzy, ktore sa organizuju pre laicku verejnost, vedu ich vacsinou vysluzili vojaci, ktori presli tym najhorsim peklom ako vycviku, tak realneho nasadenia.
(mozete si pozriet www.outdoor4you.sk , www.teambuilding.sk , www.strelecky-portal.cz )
staci sa trochu pohrabat na nete.
k dispozicii je aj video na www.ulozto.sk kde mate znazornene, co sa priblizne bude diat na zakladnom vojenskom vycviku na slovensku, co mozete ocakavat atd.
rozhodne doporucujem si najprv otestovat tie kratkodobe tabory a kurzy, ak to zvladnete, mozete sa pustit do oficialneho vycviku, prip. elitneho vycviku na styl specialnych jednotiek (vyzaduje sa absolvovanie zakl. vojenskeho vycviku), alebo cudzineckej legie.
v pripade cudz. legie je nutne ovladat cudziu rec danej krajiny a byt pripraveny naozaj na vsetko.

ada215

Ahoj Ludmila23,
neviem ci este chodis na tuto stranku, ale ak hej, tak by ma zaujimalo, ci si nieco niekde nesla ohladom toho vojenskeho vycviku. som totiz tiez dievca a tiez mam 23 a hladam presne to iste a chapem aj tvoje pohnutky ktore ta k tomu vedu, preto ma zaujima, co si zistila :)

lost

v posilke dosiahne clovek mozno tak hovno :)

ale na vojne, ci v extremne krizovej situacii sa realne spozna..

cize pre take riesenie je vycvik asi ta najbezpecnejsia metoda ako to dosiahnut..

ked uz nic ine, urcite musi existovat nejaky vycvikovy kemp kde moze ist ktokolvek.. konieckoncov takto by si mohli vysluzili vojaci privyrabat..