Patinka, presne viem, aké to je s tou medzerou:) Ja ju mám tiež, žijem s ňou 23 rokov a strašne som sa tým trápila. Pokiaľ mi kamoška nepovedala, že je to iné a povedala to nesprávnymi slovami, vôbec som si to nevšímala, bola som spokojná so svojím úsmevom. Odkedy mi to povedala, prišla nespokojnosť a pochybnosti. Mám ich síce doteraz, ale na druhej strane sú ľudia, ktorí mi hovoria, že mi to pristane a že som veľmi pekná. Tak ak mi niekto zloží túto poklonu, vždy sa hrozne teším, lebo mám zafixované, že s ňou akoby som nemohla byť pekná. Ale našťastie už som pokročila v negatívnom presvedčení o mojom probléme. Ide práve o to presvedčenie! Asi si už aj ty s tým tak vžitá podobne ako som bola ja. Ide o to sa to aspoň kúsok snažiť pozmeniť a snažiť sa uvedomiť a hovoriť si, že to nie je telesná vada, ani nič odstrašujúce. Treba pozmeniť spôsob nazerania na túto vec, inak sa utrápiš a neustále budeš nespokojná.Koniec koncov, každí z nás má nedokonalosti. Videla som už veľa dievčat s medzerou a predstav si, že všetky boli s ňou pekné a milé :) Sú ľudia, ktorým sa medzera skutočne páči. Aj môjmu priateľovi sa to veľmi, veľmi páči, dokonca je to pre neho veľmi sexi, čo som bola veľmi milo prekvapená, a hovorí mi, že máloktorá má také výnimočné zúbky :))) Je to strašne zlaté :) Takže sa neobávaj. Buď sa ti to ešte zmení, keďže máš len 13 rokov, alebo nie, ale ľudia ťa preto neprestanú mať radi a pekná budeš aj s medzerou :) Lukasenko, potešil si nás :)