Podarilo sa tu niekomu uzdravit vlastnymi myslienkami a predstavami?

shy

Lulu, nie nie, problém je úplne niekde inde (a teraz si nemysli, že som v nejakej ťažkej životnej situácii) no ale, to je o inom ;)

Lulu2011

sorrento - to je pekne, myslim, ze si to aj v tom stadiu aj ty velmi chcel, aj ked nevylucujem pomoc z hora, prajem ti-vam este dlhy zivot

shy

Fú, ja ani nemám kde inde byť ako doma :( no ale čo už narobím a niesom študentka a ani nechodím do roboty :/ úbohý je ten môj život, čo? :)

sorrento

Lulu odpoved. Mám 73 r. Liecit som sa v Prednej Hore. Vydrzal som nepit 3 tyzdne. Odpovedam ako odpovedal slepý mládenec od narodenia, ktoreho Ježíš uzdravil, že normalne videl,tento povedal Židom: Či to bol Ježíš neviem, viem iba, že som nevidel a teraz normalne jasne vidim.

Maoam

Lulu: dosiahnut zlepsenie stavu u cloveka dlhorocne tazko choreho je majstrovsky vykon, chce to zmenit vsetko, od zakladu, musis prehodnotit cely svoj zivot a riad sa zasadne tym, co citis ty sama, riad sa sebou, svojou intuiciou a tym, co ti robi dobre a co ti nerobi dobre

vsetky odpovede mas v sebe, skusaj, pokus-omyl, vzdy lepsie ako nerobit nic

urcite sa da este vela zmenit, tak, aby si mala 'lepsi' zivot - v tom zmysle, ze sa budes lepsie citit

Lulu2011

shy - lebo vcera si bola dlho hore :) ja som isla spat pred stvrtou rano a uz od 8mej som sa prevalovala v posteli, nieco poupratujem a stavim sa, ze pride taka unava, ze az :D ty si doma tiez?

Lulu2011

Maoam - tak, tak musim s tebou suhlasit, teraz mam este jeden problem, nechce sa mi tu o tom teraz pisat, zdravotny a lekari nevedia prist co to je a liecitelia tiez nie, pýtala som sa dvoch, tak som si povedala, ze zrejme to musim skusit sama, ak nechcem aby ma kleplo v 30tke a mas pravdu s tou vierou v seba a svoje ciny je to biedne u mna...