nocny plac

Príspevok v téme: nocny plac
era

moj dvojrocny syn sa uz tyzden budi o druhej v noci a strasne place nemozem ho vziat ani na ruky lebo zacne plakat este viac niekedy ten plac trva aj dvadsat min.kym sa upokoji a zaspi cez den je vsetko ok.uz neviem co s nim mam robit nestretol sa s tymto problemom niekto keby ho nieco bolelo tak by mi asi povedal moze sa mu nieco snivat alebo co to moze byt?

lilianna

Uvar odvar z rastlinky zvanej Čistec -Stachys recta.
Odvar nalej do troch bielych tanierov.
A postupne ho omy /tváričku/ v jednom ,druhom,aj treťom. Nechaj postáť. Ak bol urieknutý v tanieri sa objaví stiahnutá negatívna energia v podobe zrazeniy,nečistaty, chuchvalcov.
Preto ten biely tanier - lepšie to uvidíš.
Detičky reagujú citlivejšie na situácie pre dospelých priam nepodstané, prežité cez deň. Takže sa im to niekedy vracia v sníčkoch.
Pred spanim nech má kľud. Moji chalani
vždy dobre zaspali, keď som im večer čítala rozprávky pokiaľ nezaspali:)

damaxy

Skus patrat, co bolo pred týzdnom.Mozno v nom pretrvava nejaký zázitok,pre nas nic zvlastne-ockovanie,vela ludi,hlucne prostredie,opatrovanie cudzou osobou,cestovanie,prípadne aj nejaké zdravotné problémy ako tie zubky.Skus na dobru noc nieco co ma rad, hru, knizku,hudbu.Ked sa v noci zobudi skus mu ticho zaspievat,pokolisat,pohladkat.V rodine sme mali chlapceka, ktorý videl zomierat starku,a tiež mal tieto place,dlho dlho ale to bol iný zažitok a bol aj o cosi starsí.

manka

era a na bosorky veris? bude to mat celkom jednoduche vysvetlenie. nic sa neboj vecsinou tieto nocne place odidu ako prisli len pevne nervy

eja

Nerastú mu zúbky? Mám tiez 30 mesacneho chlapca a teraz nam rastu posledne stolicky. Tiez maval take obdobia, ze cele noci preplakal a nepovedal nic. Vzdy vysiel zubok. Budil sa aj 6-krat za noc a vypil liter caju. Uz som bola zufala , ale preslo to obdobie a je dobre. Dalsia vec je ci nepreziva nejaky zazitok zo dna. My sme tiez neraz plakali, ze mu ide had z bruska a podobne veci. Myslim si, ze ak cez den je v pohode tak to budu sny. Skus mu ponuknut napit a potichu sa mu prihovarat - ale to si urcite skusala. Na urieknutie ja osobne verim - pretri ho spodnym pradlom to vraj podla mojej babky pomaha.

era

ked place nemozem sa ho ani dotknut kamaratka mi radila ze ma urcite porobene ze s nim mam ist k nejakej lud.licitelke neviem ci mam tomu verit

manka

moze sa mu nieco snivat skus mu nechat male svetielko pri posielke mozno ma len strach s tmy. A ked place nemozes sa ho ani dotknut?