Chcem radu..vzťah

Príspevok v téme: Chcem radu..vzťah
lenuška

ahojte....už dlhšiu dobu sa mi páči jeden chalan....robí v jednom bare do ktorého občas chodím...asi by ste si teda povedali, že je ľahké ho osloviť a tak, ale jasné, že sa hanbím a bojím odmietnutia a hlavne viem, že im tam chodí veľa oveľa krajších báb...po druhé viem od jednej spoločnej známej, že on na vzťahy nie je, ani moc baby nerieši....pre ňho je dôležtý len bar a šport....takže viete mi poradiť ako ho osloviť a zaujať možno, ako sa s ním zblížiť trochu , aby som sa nejak nestrápnila.....nemám problém mu niečo povedať, ale vždy som pri ňom nervózna a tresknem nejakú hovadinu, aspoň mne to tak príde, alebo sa potom tvárim, že tam ani nie je a snažím si ho nevšímať...neviem ako sa mám správať, aby si ma "všimol ako babu" , aby možno on sám prišiel od seba a začal komunikovať so mnou :)) to by bolo super :))

pan d.

Radsej sa mu ty dievca do rozkroku pozeraj, aby si potom po svadbe neobanovala:D
Joj, ale tvoja dzivka se mocno dobre vydala:D A to vy jak znace? Vydzela mi ho sikac:DDDD

arman

pokial sa citi trapne a hanbi sa, tak predlzovanim ocneho kontaktu sa nic nespravi, iba sa bude citit este viac trapne. :-) Bude to cele ... proste cudne. :-)

Praveze, ja dufam, ze za tebou neprijde... vy zeny si to strasne chcete zjednodusovat, a chlap ma mat odkial odvahu vyjadrit city, priazen? Musi predsa nejak zistit, ze nejde naslepo, ze mu zena da signal. Ty mas ulohu dat mu ten jasny signal, a on prijde az potom. :-)

milli11

Ked si ta doteraz nevsimol, mas smolu, nezaujimas ho. Ale nie, zartujem, :DDD vsak skus sa na neho usmiat, ked sa na teba pozrie, neuhnut zrakom, pripadne sa ho popytaj na veci okolo toho sportu.

Magy

lenuska - nenapisala si aky sport. chodi do nejakej posilnovne, fitka, plavarne... mozes skusit tam. jednou z najlepsich ciest pri zoznamovani sa s clovekom, po ktorom tuzime (a chceme s nim zit), je ponorit sa do jeho sveta. a bud zistis, ze ti jeho styl zivota nevyhovuje, alebo vase zaujmy a potreby budu blizke a vdaka tomu si cestu k sebe najdete.

silicium

Ukázat kozy? :) podpalit bar? Neviem najlepšie by bolo sa mierne pripit, pokecat s nim, v takom stave je človek uvolnenejsi. A možno je gay a tvoje trápenie je márne