Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veľa cvičim, korčulujem, nejem veľa ale brucho mam vždy veľke

Príspevok v téme: Veľa cvičim, korčulujem, nejem veľa ale brucho mam vždy veľke
Ellaa

Ahojte, korčulujwm aj 4 krát do tyždna, aj 28 km za den, niekedy si chodím zabehať, nie tak často ako niekedy(5 krát do tyždna aspoň po 20 minút), ale snažím sa aj to... nohy mam už samý sval... sú vyšportované, ruky pekne vyrysovane ale mojim problemom je brucho.. keď sa najem, napr na obed, to si naložím normálnu porciu, hneď sa mi napučí brucho.. také veľké je, a nechce klesnúť.. mam na to nervy, lebo sa dosť hýbem a vždy je také....poraďte mi niečo... korčulovanim vlastne na bruchu ani nechudnem? aký cvik je najlepší? alebo koľko brušákov mam urobiť? alebo čo vlastne? ďakujem za odpovede :-)))))

Ellaa

Terka, jem všetko biele pečivo :-) teraz som prave dojedla 2 rožky :-) skusim to nahradiť tmavým pečivom..dakujem :-)

Terka777

Ahoj Ella, papáš aj biely chleba?? :) Pretože ako povedala cleopatra123, niektorí ľudia majú intoleranciu k lepku-chlebu, koláčom a iným potravinám z bielej múky (aj ja patrím bohužiaľ medzi nich). Keď zjem chleba, rožok alebo koláč strašne sa nafúknem a som potom taká celý deň + som opuchnutá v tvári jak keby som na nej celý deň ležala alebo čo. Cestoviny mi ale nerobia problém trebárs keď si dám paprikáš s haluškami tak mám brucho normál a to preto lebo chleba a cestoviny sa trochu odlišujú spracovaním. Aj keď som chcela schudnúť tak som vyradila chlieb (cestoviny som nechala) a výsledky som videla už za pár dní :)

Jefitto

Lol...

Ženy, keď chcete byť chudé, tak musíte dačo pre to robiť a určite nie sa týrať hladom...

A určite nie robiť milion brušakov denne...

winki

A zase ani s cvičením to netreba prehánať. Uplne stačí každý druhý deň. Napr si pojdes zabehať alebo na korčule a potom si dáš este 30 minútovku brusakov alebo ako zvládaš a na druhý deň relax.

winki

Ella toľko brušákov až budeš cítiť pálenie....a o trochu viac :D. Ja robím kazdý druhý deň dvesto rovne dvesto šikmé

Jefitto

Vidiš, to je presne to, čo sa ti stane, keď plánuješ schudnúť... a akonáhle prestaneš jeden týždeň korčulovať, ta konec...

Chudne sa inač...

Ellaa

môžem sa ťa spýtať že čo napríklad raňajkuješ? a čo si dávaš na večeru? ja si ráno natriem 2 rožky s maslom a medom alebo si dám ovsené vločky s mliekom... na obed sa normálne najem a na večeru si dávam chlieb s maslom, salamou..rôzne...ale doprajem si aj nanuky,keksy, najmä bebe...