Ahojte :-)
nájde sa tu študent medicíny, ktorý nosí kontaktné šošovky, alebo aj ktorý nenosí, ale poradí? Dá sa s nimi normálne fungovať cez vyučovanie a v mestskom zhone? Myslím praktika, prax, labáky..nie je to problém? Idem študovať do Prahy a neviem ci si mam kúpiť nové okuliare...nie je to lacná záležitosť. ďakujem :-)
Koktaktné šošovky a štúdium medicíny?
Tak ju nechajte, keď šošovky nepozná, tak nevie, či sa s nimi dá fakt robiť všetko! Určite sa nemusíš báť, ja ich nosím každý deň, športujte si nimi, pozerám v kine na filmy a žiadny problém. Kamarát pracuje v oblasti medicíny a hovorí, že sú ďaleko lepšie ako okuliare. Ak by si sa chcela spýtať na niečo odborníka, tak na webe je strašne veľa poradní, skús potrebné túto: www.vasesosovky.sk
Urcite.
Ja s nimi tiez aj plavam :D
Nic sa ti nebude rosit, uplny komfort.
Samozrejme, moja kamoska je v labaku pomaly tolko, ze tam ma trvaly pobyt a ine nez sosovky nenosi.
to sa pytas vazne??? samozrejme ze s nimi mozes robit uplne vsetko. ja s nimi aj na plavaren chodim! a na labaky uplne v pohode, mas to dokonca este lepsie, lebo si na ne lahko das ochranne okuliare, ako si davat okuliare na okuliare...