Co myslite ktory odbor je tazsi? myslim ohladne narocnosti studia nie prijimacky ani nic ine...je mi jasne, ze obe odbory su narocne, ale ktory viac?
Maju to tazsie zubari ci medici?
ja si myslim,ze o nieco tazsie to maju studenti vseobecneho lekarstva,lebo maju vacsi a hlbsi zaber...zubarina je vsak urcite tazsia ako vseobecne v 1.rocniku...
prisla som na to tak,ze byv.spoluziacky na priblizne rovankej urovni co sa inteligencie tyka (podla iq testov)isli studovat zubne a vseobecne a ta zo vseobecneho uz vyletela , ta na zubnom sa pekne drzi
jessi, podla coho si to usudila?
rovnako
Lekári to majú ťažšie... dokonca jeden semester je predmet zubárstvo. Takže tak.
vdaka ja viem co chcem robit :) som medicka a kamoska zubarka tak sa len nevieme dohodnut ktora to ma horsie :D to je vsetko ....ale ostava to nerozhodne asi :D
ka3na, hlavne si postav otazku, co chces robit. Zubarina je predsa len specifiky odbor a clovek co to ide studovat, musi mat vyjasnene ci sa tomu chce cely zivot venovat. Nemoze to predsa stat na tom, ze co je lahsie ci tazsie.Vsetko, co robis a studujes poriadne, je narocne, je to vec pristupu
zubarina nie je o nic lahsia ako vseobecne, na zubnom je vela skusok, okrem vseobecnych aj zubarske, i ked tie vseobecne nie su az v takom rozsahu, ale naucit sa a pochopit to aj tak musis vsetko. drzim palce.