Sex ,,v prsiach,,

Príspevok v téme: Sex ,,v prsiach,,
merry25

Ahojte

s priatelom milujem sex ako kazdy par...lepsie povedane milovanie :)

skusame rozne praktiky,hry, vselico.
Napadlo ma po citani na dive, ze sex v prsiach - penis medzi prsiami
by bol uzasny napad

No problem je ze mam prsia 75B co nie je az tak zle k mojej nizkej postave len sa bojim ze sa strapnim,ci ho vobec zovriem -ten penis

baby,kt. su obdarene slabsie ako ja,asi skusenost nemate,ze? ak ano,dakujem za reakciu ako to dopadlo.

merry25

dobre,vyskusam to...

ved nejde o to aby si spravil ,ale len taky ,,doplnok,, nech sa tam trosku posmyka....

buduci tyzden sa s nim vidim,tak dam vediet ,ako to dopadlo,jo?

ja som sa len obavala trapasu,ci jeho bananik obalim obidvoma prsiami,ked tam ma byt ten tzv. mostik,nemusim sa bat :-) a kto vie,mozno sa mi podari ho cely zovriet...uvidime :)

obchodnik

Uprimne povedane, ak sa to nebude pacit tvojmu chlapovi, tak nestoji za to, aby si mu taketo potesenie robila :)

je to pecka a netrap sa a skus to.

tramtaarara

vies ze ani neviem ? ale tusim sa mi zda ze partnerka to chcela skusit, a tiez sa jej to paci ze moze take veci robit a viem ze ju to aj velmi vzrusovalo, a mna teda tiez :) ale fakt musi to vela velaaa klzat lebo koža o kožu drie a to sa nebude partnerovi pačiť :) ono to nieje nič tažké a uvidiš ako sa mu to bude páčiť, ja som najprv myslel ze to bude nič moc ale je to niekedy lepsie aj ako oralne uspokojenie, :) a kludne mu povedz ze sa ti nejaka kamoska s tym pochvalila a ze to chces skusit aj ty :)