Opatera o zničené vlasy

Príspevok v téme: Opatera o zničené vlasy
KKKK

Ahojte, potrebovala by som radu. V januari som si davala pripojit vlasy keratinom kvoli zahusteniu, kedze ich mam dost jemne. Isla som aj na dorabku v aprili/maji. Teraz to strasne lutujem, pretoze mi to hrozne znicilo vlasy, polovica co som mala dost jemne mi ostala.. Nemala som vzdy take vlasy, len bola som pred rokom aj par mesiacmi u kadernicky a dost ma ostrihala aj co sa objemu tyka mi vela ubrala odvtedy mam take vlasy. Predtym som mala silne aj huste vlasy, no skoro nic mi z nich neostalo :( som kvoli tomu dost nestastna, lebo predsa len vlasy su koruna krasy a chcem ich mat spätne take pekne jak pred rokom... Poradte mi prosim Vas nejake pripravky, alebo tabletky alebo hocico s cim mate dobre skusenosti a pomoze mi to urychlit rast a hustotu vlasov. Budem si cenit kazdu radu. Vopred Vam dakujem :))

TinaM

Mozno to vyznie ako reklama, ale je to asi len zhoda nahod- tiez by som ti odporucila Donna Hair: Je vela vyzivovych doplnkov na trhu, ale s tymto mam skusenost a bola som spokojna. Mam blond vlasy, znicene po neustalom odfarbovani, aj tak som vzdy mala vlasy jemne, toto mi pomohlo.

Tammie

Ahojky. Já mám moc dobrou zkušenost s výživou Donna Hair. Seženeš ji skoro v každé lékárně. Brala jsem ji původně kvůli vypadávání vlasů, ale moc mi pomohla celkově i urychlit růst vlasů a zlepšit jejich kvalitu, jsou teď husté, lesklé a mnohem méně se třepí. Jen počítej s tím, že to chce trpělivost, vláskům chvíli trvá, než se dají znovu dohromady a žádný zázračný lék, co by ti je spravil okamžitě, neexistuje. Ale já jsem při braní té Donny viděla první výsledky už asi po měsíci, takže nemusíš zoufat :)