chcem sa spytat, mne sa stava ak napr. nie som uplne spokojna po sexe ze ma chytaju nenormalne nervy, zlost na neho, nechcem sa s nim ani bavit...je to podla vas normalne??? potom to prejde ale niekedy sa citim akoby som bola na ten sex zavisla .... poradte ale nie voloviny, inak nema zmysel pytat sa.
Nervy pri neuspokojeni
Musis sa dorobit sama a ak nechces povedz nech ta dorobi on ak aj on nechce tak neaky sikovny sused dorobi a rad
tak sa s ním nerozprávaj o tom po sexe ale vtedy keď budete obaja v kľude, prípadne skus aby ti spravil dlhšiu predohru možno to pomože.
ale problem je v tom ze ja ho v tych nervoch ani vidiet nechcem!!! a nie to este sa s nim o niecom bavit!!! :-(
zaujmave ale treba komunikovat komunikovat komunikovat ked budes tu zlost v sebe drzat nic sa nenapravy prave naopak len to bude horsie a horsie.Ale tim nemislim ze ked bude sexovat malo ty na neho hned viletis ako stihacka a hned zacnes kricat a pod.veci.Treba si v uplnom klude sadnut a porozpravat si o tom
aj ja by som sa nasrala, keby si priatel ulahodí a nedočká na mna. už už už a nič, nasrať. hah, koho by nenasralo
niekedy je však sexík taký dobrý, že mi môj koniec ani nechýba :P
ja mám tiež nervy, ale len výnimočne - keď som dlhšiu dobu bez orgazmu a keď už som veľmi nadržaná a zase sa len on spraví :/