mám problém, chodím s ním skoro dva roky, je to môj tretí vzťah, ale opakuje sa scenár z toho prvého - môjho partnera ľúbim, je to skutočne kus pekného chlapa...ale nevzrušuje ma. Sex je pre mňa skôr povinnosť, neteším sa naň. Som žena, nie už nejaká puberťáčka a predsa mám v sexe problémy. Ako keby ma každý muž, vzrušoval len na začiatku vzťahu, trápi ma to, pretože som verný typ človeka, plánujeme sa brať a rozumieme si vo všetkom, len sex škrípe...má niekto podobný problém? Riešili ste to?
Nevzrušuje ma...
Som vydata 3 mesiace. Milujem svojho manzela. Len sex s nim ma uz nevzrusuje. Predtym to bolo ok.este pocas chodenia s nim sme boli chvilu rozideni a mala som kratky romanik s jednym chalanom. Sex s nim bol neskutocny, vzrusujuci s orgazmami o akych som ani nesnivala.problem je ze sa mi spomienky teraz vracaju a nemali by sa...
a cim ta ten sex s nim nebavi? co ti tam vadi? vela zien frfle ze joj sex onicom ale nic preto neurobia aby to iskrilo teda myslim lahnu roztiahnu nohy a cakaju co sa bude diat... nenapadne im ze sem tam by mohli iniciovat sex oni, zviest ho, a by mohli aj oni "zamakat" na nom... nevravim ze je to tvoj pripad len vravim priklad.. ked sa ti paci nebude to zrejme tym
Vravis ze je tazke povedat muzovi ktoreho neskutocne milujes ze ta nevzrusuje ale zamisli sa co asik urobi on ked sa to dozvie mislis ze ked budete mat dety ze rozvod bude potom lahsi?
No zaujmave vecinou to trapi muzou ze ho zena neskutocne vzrusuje a ked sa jej dostane do nohaviciek tak to upadne.Tebe by pomohlo MOZNO to talianske manzelstvo tam je vzrusa od rana do vecera
Ja viem že je to tazke, ale keby ste sadli a porozpravali sa, povedala by si mu pravdu, a on by sa snazil viac ta vzrusit, alebo zmenit niečo, či vymyslieť niečo novšie.... Ja svojmu pratnerovi vzdy poviem ze bol sex nanič, a na druhy den mame sex ako nikdy predtym. Treba komunikovať
je to pekný chlap...zo začiatku som z neho bola úplne mimo. Nešlo len o nejakú zamilovanosť, u mňa fáza chcenia sexu trvala veľmi veľmi krátko-žiaľ. Vieš, ono je strašne ťažké mužovi, ktorého ľúbiš, povedať, že sex s ním Ťa nebaví...že Ťa nevzrušuje. Ja jednoducho viem, že chyba je vo mne a nie v ňom...len neviem ako ju odstrániť.
ak je to pekný kus chlapa, prečo sa netesis na sex s nim ? Porozpravaj sa s nim, on predsa nemoze vediet ze ta nevzrusuje, inak svoj problem nevyriešiš.