Pomoc!! som tehotna? alebo co mi je?

Príspevok v téme: Pomoc!! som tehotna? alebo co mi je?
wikii

Ahoj ja mam 7 den po tom co som bola naposledy s partnerom a 5 dni mi uz meska mens. urobila som si dva testy obidva boli negativne mali by to byt testy tej vacsej citlivosti jeden v 5. den po styku a druhy 7 den ...dnes rano som bola dokonca u gyn. pichla mi injekciu (vyvolavacku) etraz je vecer a zatial som to nedostala?? ako rychlo to ucinkuje ta vyvolavacka?? moze byt aj nejaka ina pricina toho ze som to este nedostala??? Ak niekto o tom nieco vie poradte prosim....

Janulka

wikii, rado sa stalo. Nechceš sa radšej "zasvätiť" do poznávania mechanizmu menštruačných cyklov? Odborne sa to nazýva symtotermálna metóda. Pomocou nej sa vieš orientovať či máš plodné, či neplodné dni, kedy dostaneš menzes (+-2 dňovou odchýlkou). Ja som tiež tomu neverila ale teraz neľutujem. Takéto problémy a pochybnosti typu: príde - nepríde, tehotná - alebo nie? nemusíš mať. Ak máš chuť pozri:
www.rodina.cz
tam je na časti rozdelené a názorne vysvetlené celé "tajomstvo".

wikii

Ahoj janulka, menstr. mam da sa povedat pravidlenu kazdych 27-28 dni...HAK som doposial neuzivala ani nic ine... Mam citlive prsia a to mavam vzdy pred menstruaciou...ale stale som to nedostala... dufam ze je to plany poplach, si velmi zlata dakujem

Janulka

Ahoj, wikii!
Užívala si predtým HAK? Aké dlhé mávaš menštruačné cykly, sú spravidla každý mesiac?
Neviem odhadnúť možno stres, nedostatok spánku, nedostatok minerálov (železa, zinku, horčíka) môžu spôsobovať omeškanie.
Alebo možno máš teraz cyklus v ktorom vajičko neovulovalo, potom musíš čakať.
Vieš si odsledovať (odmeriať) kedy ti prebieha ovulácia? Potom by si vedela zistiť kedy príde menzes.
Hlavu hore, je len planý poplach. Pa!

wikii

Ahoj, no napetie v prsiach nemam resp. bolia ma ale bolia ma aj vzdy ked mam dostat menzes....a zacali ma boliet az dnes po injekcii ale neviem ci to moze mat nejaku spojitost....? inac ostatne s priznakov ako nevolno, tocenie hlavy a podobne nemam... najlepsie je ze lekarka pri mojej navsteve mi nejako ani nepovedala ze co sa deje alebo co len injekcia a ked tak o 14 dni...neskutocne mi "pomohla" v mojich otazkach a strachu....vdaka ste zlate...

Lenush

tehotenske testy je najlepsie robit si rano - prvy ranny moc. vtedy je v tele najviac hormonu, ktory ukazuje ci si alebo nie si tehotna. mas napatie v prsiach? je ti nevolno? toci sa ti hlava? ja som po vyvolavacke dostala kramy o tri dni neskor a meskali mi dva tyzdne. meskat ti mozu aj zo stresu alebo prilisnej fyzickej namahy..

liza

Ked mne doktorka pichla vyvolavačku tak mi menzes prišiel za den a pol alebo dva dni už presne neviem,ale hned neprišiel,tak neboj.A inak aj ked dostaneš menzes tak možeš byt tehotna.Moja kamoška mala menzes prvé tri mesiace v tehotenstve.