Sexuálna orientácia u dieťaťa

Príspevok v téme: Sexuálna orientácia u dieťaťa
mama111

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať či sa dá u 12 ročného chlapca nejako zistiť sexuálna orientácia? Syn si ma zavolal, že sa chce so mnou rozprávať a povedal mi, že sa mu páči jeden chlapec. Neviem čo si mám o tom myslieť. Je taký citlivejší typ. Rozhovor sme nedokončili nakoľko do izby vstúpil otec. Neviem akým spôsobom sa ho mám nato opýtať alebo to ešte nič neznamená?
Ďakujem veľmi pekne.

Dadula56

Nemusi to este nic znamenat, casto byva takato "zmatenost" u adolescentov, aj ked su z nich neskor heterosexuali. Hlavne by si mala byt hrda na seba, ze ti syn tak doveruje, ze sa ti s tym zveril. Urcite si vykonala dobru pracu ako matka.

sasenka01

myslim, ze je dobre, ze tvoj syn ma v tebe taku doveru, ze ti to povedal. Asi ho je treba ubezpecit, ze nech uz ho budu pritahovat muzi alebo zeny, tak je stale tvoj syn a mas ho rada.

odpovedam

Tvoj syn si este len zacal uvedomovat sexualitu. Moze to byt prvy signal, ze je orientovany na muzov, ale zaroven to moze byt len docasna zmatenost. Hlavne mu daj najavo, ze ho budes mat rada takeho akykolvek uz len bude. Urcite to nie je ani pre neho lahke... ale nemyslim, ze je to zaruceny znak toho, ze si bude vsimat len muzov...