Muži a sex

Príspevok v téme: Muži a sex
tygr

Su muzi este schopni sa o ženu snažiť alebo uz vsetci len ocakavaju lacný a rýchly sex ? Mam na mysli normálnych zdravych pekných inteligentných mužov. Stačia im šľapky a zlatokopky? Ked žena očakáva že vzťah sa bude vyvíjať dlhšiu dobu a sex bude az ked si bude istá že to je ozaj vzťah a nie známosť, koľko mužov je ochotných čakať, a ako dlho? Otázka sa týka generácie po 30 ke ktora ma prvý sex a nejake tie vzťahy dávno za sebou.

Lulu2011

tygr - presne tam je tvoj problem a je dobre, ze si to uvedomujes, skus sa zbavit svojho strachu, aby si podobne typy nepritahovala do buducnosti

tygr

No dobre ale čo ked mam tak nastrbene city že aj ked sa mi bude celkom páčiť tak si nebudem istá....no ale to je uz iný problém....ďakujem za prispevky, myslím že mi to dosť pomohlo

tygr

Ale vyspať sa s niekým koho nepoznám ja jednoducho povazujem za nezodpovedné. Nevieš čo je to za človeka, či to nie je nejaký psychopat. Sex je pre mňa INTIMNA záležitosť. Čiže sex mienim mať az s niekým kto mi bude naozaj blízky.

Lulu2011

milli - aka nuda? co budes robit po 5-10 rokoch manzelstva? najdes si ineho? ked clovek pocituje nudu asi ho ten druhy tak nezaujima

milli11

Podla mna je krajsie ist na to pomaly, stretavat sa, rozpravat sa, potom bozky, potom maznania a az potom sex. Dobre, mat hned sex a co potom? Co sa da este objavit? Nudaaa. To je ako dostat vianocny darcek uz v lete, potesi, ale clovek pride o tu pravu atmosferu.

milli11

Bola psychicky na dne a ty si ju hned pretiahol. No, esteze si s nou potom ostal, lebo keby si ju hned po sexe opustil, to by si mohla rovno hodit slucku.